LifestyleΠελοπόννησος

Το σπίτι που «χτίζεται» σε μόλις 20 μέρες, κοστίζει 5.000 ευρώ και η εταιρεία είναι από τη Λευκάδα!

Μικροσκοπικά σπίτια

Τα μικροσκοπικά σπίτια μπορεί να αποτελέσουν την απάντηση σε έναν αυξανόμενο πληθυσμό και στην αυξανόμενη ανισότητα που όλοι μας την κατανοήσαμε στα 10 χρόνια της οικονομικής κρίσης. Καθώς το κίνημα συνεχίζει να κερδίζει έδαφος, πρέπει κανείς να αναρωτηθεί εάν πρόκειται για μια λύση στη στεγαστική κρίση με νέα μορφή που από δω και πέρα σε παγκόσμια κλίμακα θα κερδίζει έδαφος.

Η ομάδα ανθρώπων που στρέφονται σε μικροσκοπικά σπίτια δεν είναι ομοιογενής, αποτελούμενη από πλούσιους μινιμαλιστές που επιδιώκουν να μειώσουν την κατανάλωσή τους, εξακολουθώντας παράλληλα να εμφανίζονται μοντέρνοι. Στο 70 τοις εκατό των ΗΠΑ, ο μέσος εργαζόμενος δεν μπορεί να αντέξει οικονομικά ένα σπίτι, το ένα τρίτο των ενηλίκων είναι 400 δολάρια μακριά από το να αντιμετωπίσει οικονομικές δυσκολίες και το ένα τέταρτο δεν έχει καθόλου αποταμιεύσεις συνταξιοδότησης.

Η επιλογή των μικροσκοπικών σπιτιών είναι μια  δημοφιλής τάση

Η έλλειψη στέγης είναι μια ισχυρή δύναμη που διαιωνίζεται και το να έχει κανείς στέγη αποτελεί προφανώς απαραίτητο βήμα για να ξεφύγει από τη φτώχεια.Ο ορισμός του μεγέθους των μικρών σπιτιών ξεκινάει από τα 37 τ.μ. που είναι το όριο. Αλλά υπάρχουν και πολύ μικρότερα σπίτια (μέχρι και 10 τ.μ.), από αυτά που χωράνε σε βαλίτσα. Κανονικά σπίτια πάντως. Με κρεβατοκάμαρα, σαλόνι, τουαλέτα, ντους, σόμπα, φούρνο και όλα τα κομφόρ.

Τα ελληνικά μικρά σπίτια που μας έρχονται από τη Λευκάδα

Πλέον, το διαδίκτυο μας έχει ανοίξει τους ορίζοντες της έμπνευσης . Στην εταιρία Oikodecor με έδρα τη Λευκάδα θα βρείτε υλικά κορυφαίας ποιότητας. Εισάγουν και διαθέτουν απευθείας από τον κατασκευαστή στον πελάτη, τα κορυφαίας ποιότητας προκάτ ξύλινα σπίτια OIKOSWOOD HOME & SHED σε τεράστια ποικιλία σχεδίων,καθώς επίσης και προσαρμοσμένα έργα στα σχέδια των πελατών της με την βοήθεια σχεδιαστή της εταιρίας ,τα παγκοσμίου φήμης και ποιότητας χρώματα και βερνίκια BENJAMIN MOORE, COLORIFICO SANMARINESE,SAYERLACK και RUST–O–LEUM και τα κορυφαίας ποιότητας Ελληνικά ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ χρώματα VECHRO.

Συνεργάζονται με οίκους εξειδικευμένων διακοσμητικών υλικών. Όπως EPIC–DÉCOR,μονωτικών υλικών NEOTEX,EVOCHEM,DRYPROOF και υπάρχει μηχανολόγος υλικών εντός του καταστήματος για συμβουλές και λύσεις κάθε κατασκευής OLYMPOS 30m2. Ξύλινο σπίτι για εξοχικό, ξενώνα η αποθηκευτικό χώρο. Δέσμευση για την προστασία του περιβάλλοντος και των αειφόρων δασών, τουλάχιστον πέντε δένδρα αναφυτεύονται για κάθε δέντρο χρήσης

Δείτε τις φωτογραφίες με το ελληνικό μικροσκοπικό σπίτι

“Χτίζεται” σε μόλις 20 μέρες, κοστίζει 5.000 ευρώ και η εταιρία είναι Ελληνική - Εικόνα 1“Χτίζεται” σε μόλις 20 μέρες, κοστίζει 5.000 ευρώ και η εταιρία είναι Ελληνική - Εικόνα 2“Χτίζεται” σε μόλις 20 μέρες, κοστίζει 5.000 ευρώ και η εταιρία είναι Ελληνική - Εικόνα 3“Χτίζεται” σε μόλις 20 μέρες, κοστίζει 5.000 ευρώ και η εταιρία είναι Ελληνική - Εικόνα 4

 

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button