Τοπικά Νέα

Το Τοπικό Συμβούλιο Φιλιατρών “αίρει” την εμπιστοσύνη του στην Δημοτική Αρχή Τριφυλίας

Ενοχλημένο φαίνεται ότι είναι το Τοπικό Συμβούλιο Φιλιατρών από τη στάση της Δημοτικής Αρχής Τριφυλίας διότι δεν λαμβάνει υπόψιν τις αποφάσεις του.  Μάλιστα, η ενόχληση αυτή “επισημοποιήθηκε” με απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου όπου, κατά πλειοψηφία, αποφασίστηκε να αρθεί η εμπιστοσύνη του προς τη Δημοτική Αρχή Τριφυλίας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το πρακτικό της υπ’ αριθμ.1/17-01-2022 Συνεδρίασης του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Φιλιατρών:”[…] ο Πρόεδρος εισηγήθηκε την πρόταση του κ. Βασιλείου Σπυρόπουλου που ζητάει από το τοπικό συμβούλιο να άρει την εμπιστοσύνη τοy προς την Δημοτική Αρχή. Ο Πρόεδρος κατόπιν απαρτίας κήρυξε την έναρξη της συνεδριάσεως και εισηγούμενος το 4° Θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης και ανέφερε τα κάτωθι: «Ο κ. Σπυρόπουλος Βασίλειος ζητάει από το τοπικό συμβούλιο να άρει την εμπιστοσύνη προς την Δημοτική Αρχή διότι μετά από δύο χρόνια εφαρμομένων διοικητικών αρχών αποδεικνύεται ότι δεν λαμβάνει υπόψιν τις αποφάσεις τον τοπικού συμβουλίου».

Υπέρ της πρότασης ψήφισαν οι κ.κ., Καραβίτης Διονύσιος (πρόεδρος), Ζερμπίνου Παναγιώτα, Λυγγουνός Ιωάννης, Λεβεντάκης Ιωάννης και Σπυρόπουλος Βασίλειος. Παρών δήλωσαν οι, Κωτσάκης Γεώργιος και Γριβοκωστόπουλος Χρήστος.

Σχετικά Άρθρα

5 Σχόλια

  1. Αφού είδαμε και αποείδαμε τα χαΐρια μας σαν πόλη, αρχίζει το πράγμα και κάπως κινείται, βλέπεις τ’ όραμα της παρούσας δημοτικής αρχής αρχίζει και τελειώνει στην πλατεία Λάς Βέγκας, λες και ειναι η απόλυτη λύση για να βγει η πόλη από τη μιζέρια της, τον οικονομικό και κοινωνικό της μαρασμό που βρίσκεται την τελευταία 15ετια.
    Με την άσκηση εξουσίας τύπου “ελέω θεού” του κου Λεβεντάκη φαντάζομαι ότι αυτή η κίνηση ήταν μονόδρομος.
    Άριστη κίνηση! καιρός ήταν! Μπράβο Βασίλη και μπράβο σ’ αυτούς που ψήφισαν υπερ.

  2. η κοντρα που εχει ανοιξει ο Λεβεντακης με τα τοπικα ειναι αυτη που θα τον φαει . Δεν εχει καταλαβει πως τα τοπικα συμβουλια ειναι καθε μερα με τους πολιτες και ειναι αυτα που διαμορφωνουν το κλιμα υπερ η’ εναντιον ενος δημαρχου και αυτη τη στιγμη ο Λεβεντακης καιγεται ακομα και μεσα στα Φιλιατρα

    1. Λυπάμαι αλλά καμένοι είστε σεις οι ανεγκέφαλοι αμόρφωτοι πολίτες των Φιλιατρών.. που να φανταστείτε εσείς το όραμα κ τις αξίες του Λεβεντακη εσείς μόνο κανένα τσοπάνη θα θέλατε που δεν θαχε λόγο..ΑΕΙ σιχτιρ πια τριτοκοσμικοι@!

  3. Ποτέ δεν σπας τους συνδέσμους απαράβατος κανόνας
    Μετά δεν μπορείς να επικοινωνήσεις
    Ο μεγάλος αριστερός ΗΛΙΑΣ ΗΛΙΟΥ
    Μήπως πρέπει να το ξανασκεφτειτε?
    Υπάρχουν και άλλες λυσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button