Πολιτιστικά - ΕκδηλώσειςΦιλιατρά

Το 3ο Δημοτικό Σχολείο Φιλιατρών αποχαιρετά μια δημιουργική σχολική χρονιά με συναυλία

Με τους ήχους της κιθάρας του Γιάννη Λιόλιου, του μουσικού του σχολείου, το 3ο Δημοτικό Σχολείο Φιλιατρών αποχαιρετά μια δημιουργική σχολική χρονιά και καλωσορίζει το καλοκαίρι.

Στο προαύλιο του 3ου δημοτικού σχολείου Φιλιατρών λοιπόν, αυτή την Παρασκευή το βράδυ (μετά τις 9.30) ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων σας περιμένει να απολαύσετε μια συναυλία έντεχνου τραγουδιού που διοργανώνει με ελεύθερη είσοδο.

Ο Γιάννης Λιόλιος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα. Δάσκαλος μουσικής στο κύριο επάγγελμα είναι Πτυχιούχος του τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Παν/μίου καθώς και  Ανωτέρων Θεωρητικών (Αρμονίας, Αντίστιξης, Φυγής, Ενορχήστρωσης και Ενοργάνωσης, Σύνθεσης). Δεν είναι άλλη μια καινούργια παρουσία στην εγχώρια μουσική σκηνή. Έχει ένα μακρύ δρόμο μουσικής παρουσίας και προσφοράς στο ενεργητικό του σαν μουσικός και τραγουδιστής του έντεχνου τραγουδιού σε μουσικές σκηνές και συναυλίες.

Η εμπειρία του αυτή μέσα από την διαρκή του αυτοαναζήτηση τον οδήγησε στην πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τον τίτλο “Να οδηγάς”

Μετά από τις χειμωνιάτικες επιτυχημένες παρουσιάσεις, ετοίμασε ξανά τις μουσικές του βαλίτσες για τις καλοκαιρινές του εξορμήσεις.

Έχοντας αγκαλιά τα τραγούδια του δίσκου του αλλά και αγαπημένα τραγούδια καλλιτεχνών που εκτιμά, υπόσχεται να μας οδηγήσει σε δρόμους που αυτός έχει διαλέξει…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button