Ελλάδα

Τρίκαλα: Πατέρας πάτησε τον γιο του με τρακτέρ. Αποζημιώθηκε η χήρα

Μετά από περιπέτεια 8 ετών ο Άρειος Πάγος επιδίκασε οριστικά και αμετάκλητα αποζημίωση σε χήρα με δυο παιδιά, για το θάνατο του συζύγου της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalavoice.gr  πρόκειται για ένα τραγικό περιστατικό που συνέβη το 2010 σε χωράφια έξω από την Βασιλική. Εκεί εκτελούσαν εργασίες πατέρας και γιος και άθελά του με το μηχάνημα ο πατέρας «πάτησε» και σκότωσε το ίδιο το παιδί του.

Μετά τον πόνο και το σοκ η οικογένεια στράφηκε προς την ασφαλιστική εταιρεία στην οποία ήταν ασφαλισμένος ο αγροτικός ελκυστήρας, ζητώντας τη σχετική αποζημίωση, ωστόσο από εκεί εισέπραξε άρνηση.

Τελικά έπειτα από πολλές δικαστικές περιπέτειες η υπόθεση κατέληξε στον Άρειο Πάγο ο οποίος με την 1684/2017 απόφασή του, επιδίκασε οριστικά και αμετάκλητα  αποζημίωση σε χήρα και δυο τέκνα 240.000 ευρώ με νόμιμους τόκους 508.000 ευρώ, απορρίπτοντας όλους τους ισχυρισμούς της ασφαλιστικής εταιρίας.

trikalavoice

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button