Αστυνομικά

Τρεις συλλήψεις έγιναν χθες σε διάφορες περιοχές της Μεσσηνίας

Τρεις συλλήψεις έγιναν χθες σε διάφορες περιοχές της Μεσσηνίας, για απόπειρα κλοπής σε ξενοδοχείο, απόπειρα διάρρηξης σπιτιού και για κατοχή στιλέτου πουν κατείχε 17χρονος.
Ειδικότερα:

  • Συνελήφθη χθες (8.10.2019) το πρωί, σε τοπική κοινότητας του Δήμου Μεσσήνης, από αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, ένας 68χρονος ημεδαπός, γιατί αποπειράθηκε να αφαιρέσει κλινοσκεπάσματα από ξενοδοχείο, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει, καθώς έγινε αντιληπτός.
  • Συνελήφθη χθες (8.10.2019) το μεσημέρι, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, ένας 30χρονος αλλοδαπός, γιατί τις πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας, αποπειράθηκε να μπει σε σπίτι με παραβίαση, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει καθώς έγινε αντιληπτός, ενώ στη συνέχεια αφαίρεσε από κατάστημα ημεδαπού χρήματα, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν.
  • Συνελήφθη χθες (8.10.2019) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, ένας 17χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε στιλέτο με μήκος λάμας 11 εκατοστά. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button