Αστυνομικά

Τρεις συλλήψεις για ποσότητες ναρκωτικών

Με ποσότητα χασίς συνελήφθη χθες το πρωί σε ορεινό χωριό της Δυτικής Μάνης ένας 52χρονος από αστυνομικούς του Τμήματος Δυτικής Μάνης.
Ειδικότερα, έπειτα από πληροφορία οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 52χρονο για κατοχή κάνναβης βάρους 11,3 γραμμαρίων.
Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του, όπου σε διαφορετικά σημεία βρέθηκαν τρεις ανισοβαρείς νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ποσότητες χασίς, συνολικού βάρους 144 γραμμαρίων. Επίσης, σε πλαστικό δοχείο βρέθηκαν σπόροι κάνναβης, συνολικού βάρους 42 γραμμαρίων.
Ο 52χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Δυτικής Μάνης.
Επίσης, χθες το πρωί στα Λέικα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, συνελήφθη 20χρονος, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης βάρους 4,1 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.
Τέλος, χθες το πρωί, στο Αριοχώρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, συνελήφθη 30χρονη Ρομά, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, βάρους 1 γραμμ., η οποία κατασχέθηκε.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button