ΓαργαλιάνοιΠολιτιστικά - ΕκδηλώσειςΤοπικά Νέα

Τριήμερο φεστιβάλ «Στου Πάρκου Την Αγορά» στους Γαργαλιάνους

Χειροτέχνες από διάφορα μέρη της Ελλάδας θα συναντηθούν στο Πάρκο των Γαργαλιάνων

Η 4η Συνάντηση Χειροτεχνών «Στου Πάρκου την Αγορά» θα πραγματοποιηθεί στους Γαργαλιάνους φιλοξενώντας χειροτέχνες από διάφορα μέρη της Ελλάδας. Το φεστιβάλ χειροτεχνίας  θα γίνει από τις 26 έως τις 28 Ιουλίου στο πάρκο της πόλης όπου θα βρίσκονται καθημερινά από τις 7 το απόγευμα μέχρι τα μεσάνυχτα.

Οι στόχοι του  “Στου Πάρκου την Αγορά” είναι οι εξής : Στη δημιουργία μιας εναλλακτικής αγοράς με χειροποίητα αντικείμενα όπου το ευρύ κοινό θα έχει την ευκαιρία να τα δει από κοντά και να συναντηθεί με τους δημιουργούς τους. Στην προβολή και προώθηση του αυθεντικού χειροποίητου είδους. Στην προβολή της περιοχής μας και την ανάδειξη μιας νέας τοπικής επιχειρηματικότητας που έχει στο κέντρο της την αυθεντικότητα, την πρωτοτυπία και την ποιότητα.

Οι διοργανωτές του φεστιβάλ σε δελτίο τύπου, προς τους συμμετέχοντες, κάνουν γνωστά τα εξής:

Σας ευχαριστούμε για την ανταπόκριση σας στο κάλεσμα μας και χαιρόμαστε που θα σας έχουμε κοντά μας στο 4ο φεστιβάλΣτου Πάρκου την Αγορά και συγκεκριμένα στην 4η Συνάντηση χειρο-ΤΕΧΝΩΝ, που διοργανώνει η ομάδα Stou Gargalianou Project σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Τριφυλίας

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ

–  Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο από 26 έως 28 Ιουλίου 2019 από τις 7 μμ έως τις 12 το βράδυ.

-Ο χώρος που θα μας φιλοξενήσει είναι το Πάρκο Γαργαλιάνων, (ο προαύλιος χώρος της Μπρίσκειου Δημοτικής Βιβλιοθήκης της πόλης, απέναντι από την κεντρική πλατεία).

– Θα προσέρχεστε στο χώρο λίγη ώρα νωρίτερα, ώστε να στήνετε τους πάγκους εγκαίρως. Ειδικά για την πρώτη μέρα το ραντεβού μας έχει οριστεί το αργότερο μέχρι τις 6 το απόγευμα. Θα συναντηθούμε στο χώρο της Βιβλιοθήκης για να γνωριστούμε και να οργανωθούμε.

– Οι θέσεις θα είναι προκαθορισμένες με κριτήριο την ποικιλία, τον όγκο των πραγμάτων κι άλλες τεχνικές λεπτομέρειες. Πάνω στους πάγκους θα υπάρχει το όνομά σας

– Ολοι οι συμμετέχοντες θα συμπληρώσετε μία υπεύθυνη δήλωση προς το Δήμο Τριφυλίας, προκειμένου ο Δήμος να γνωρίζει τους εκθέτες που φιλοξενεί αλλά και να μη φέρει ο ίδιος οποιαδήποτε ευθύνη για οικονομικές συναλλαγές σας.

– Θα σας διατίθεται πάγκος διαστάσεων 0,80 x 1,50 m. και καθίσματα. Ωστόσο, καθώς η έκθεση γίνεται σε ανοιχτό χώρο μπορείτε να φέρετε κι εσείς αν επιθυμείτε κάποιο δικό σας stand. Η διακόσμηση είναι ελεύθερη. Είμαστε σίγουροι ότι δε θα τεθεί θέμα αισθητικής με τόσο ευφάνταστους δημιουργούς! Καθώς οι πάγκοι και τα καθίσματα διατίθενται από το Δήμο Τριφυλίας, παρακαλούμε μεγάλη προσοχή για να μην προκαλέσουμε φθορές! Απαγορεύονται στους πάγκους καρφώματα, βαψίματα κι οποιαδήποτε άλλη παρέμβαση.

– Θα υπάρχει ευρύτερος φωτισμός από το Δήμο. Ωστόσο θα διατίθεται ρεύμα για να ενισχύσετε εσείς το φωτισμό του πάγκου σας. Θα πρέπει να φέρετε μια μπαλαντέζα κι ένα πολύπριζο αφήνοντας τουλάχιστον μια θέση για να πάρει ρεύμα κι ο επόμενος εκθέτης.

– Τα πράγματά σας και το κάθισμά σας στο κλείσιμο θα μπορείτε να τα αποθηκεύετε, εφόσον επιθυμείτε, στη  Βιβλιοθήκη η οποία κλειδώνεται. Ο χώρος αυτός διαθέτει επίσης και τουαλέτα για τις ώρες της έκθεσης.

– Φέτος θα μπορείτε οι ίδιοι να παρουσιάζετε τις δημιουργίες σας στη σελίδα «Στου Πάρκου Την Αγορά». Θα αναρτήσετε ένα μικρό κείμενο που σας αντιπροσωπεύει, περιγράφοντας τις δημιουργίες σας και την πηγή έμπνευσής σας, το οποίο θα συνοδεύεται από 7-8 ενδεικτικές φωτογραφίες.

– Τέλος, στα πλαίσια της καλής συνεργασίας και συναδελφικότητας, θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε αν υπάρξει οποιοδήποτε κώλυμα από την πλευρά σας να μας ενημερώσετε ΑΜΕΣΑ, ώστε να πάρει τη θέση σας κάποιος άλλος ενδιαφερόμενος.

Ευχαριστούμε για την συνεργασία

 

Καλή μας αντάμωση!

Stou Gargalianou Project

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button