Κόσμος

Τρινιντάντ και Τομπάγκο: Απίστευτο… δεν τον άφησαν να πάει στην κηδεία του γιατί δεν φόραγε μάσκα!

Ένας νεκρός άντρας δεν μπορούσε να παραβρεθεί στην κηδεία του. Το νεκρό σώμα του έφτασε καθισμένο σε μια καρέκλα, αντί να βρίσκεται σε φέρετρο.

Η κηδεία του Τσε Λουις, 29 ετών, και του 54χρονου πατέρα του Αντλει Λουις – που πυροβολήθηκαν και σκοτώθηκαν στο σπίτι τους – πραγματοποιήθηκε στις 25 Νοεμβρίου.

Το σώμα του Τσε μεταφέρθηκε στην εκκλησία σε καρέκλα – οι συγγενείς αποφάσισαν να κάνουν μια τελευταία …υπαίθρια βόλτα στον νεκρό πριν από την ταφή του.

Η περίεργη πομπή πέρασε από την πρωτεύουσα του Τρινιντάντ και Τομπάγκο.

Ντυμένος με λευκό παντελόνι και ροζ σακάκι, ο Τσε «έφτασε έξω από την εκκλησία. Ωστόσο μέλη του προσωπικού της εκκλησίας δεν επέτρεψαν την είσοδο του πτώματος στον ναό.

Βίντεο και εικόνες που δημοσιευσε η Sun δείχνουν ότι το θύμα της δολοφονίας τοποθετήθηκε έξω από την εκκλησία, σε μια καρέκλα, με πολλούς από αυτούς που ήρθαν να συλλυπηθούν την οικογένεια να μην συνειδητοποιούν ότι πρόκειται για τον νεκρό.

Δεν φόραγε μάσκα

Mέλη του προσωπικου της εκκλησίας μάλιστα αρνηθηκαν την είσοδο στον.. νεκρό αγνοώντας ότι ήταν νεκρός, επειδή δεν φορούσε …μάσκα.

Ο πατέρας του, ο Aντλει, είχε τοποθετηθεί σε ένα φέρετρο από την οικογένεια, σε αντίθεση με τον Τσε.

Την υλοποιηση της εκκεντρικής αυτής ιδέας υλοποίησε τοπική εταιρία που διαφημίζει την… ακραία τακτοποίηση πτωμάτων- όπου τα σώματα διατηρούνται με ένεση με ένα χημικό υγρό που τα καθιστά εντελώς άκαμπτα.

Μάλιστα, τα πτώματα τοποθετούνται σε εκκεντρικές θέσεις με ορισμένες ιδιαίτερα φρικτές μεθόδους, όπως το να καρφώσουν τα πόδια τους στο πάτωμα ή να τοποθετηθούν καρφιά πίσω από το λαιμό τους.

Οι ντόπιοι καθολικοί ιερείς πάντως επεκρίνουν αυτή τη διαδικασία ως «ασέβεια».

 

topontiki.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button