Τοπικά Νέα

Τριφυλία: Παράταση συμβάσεων εργαζομένων «Βοήθεια στο Σπίτι»

Παρατείνεται μέχρι τέλος του 2019 το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»

Στην ανανέωση 7 συμβάσεων, εν’ ενεργεία συμβασιούχων, του προγράμματος  «Βοήθεια στο Σπίτι» προχώρησε η Κοινωφελής Επιχειρήση του Δήμου Τριφυλίας.

Παρατείνεται μέχρι τέλος του 2019 το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», σύμφωνα με τα όσα προβλέπει το άρθρο 153 του πολυνομοσχεδίου του Υπουργείου Εσωτερικών ν. 4483/2017. Επιπλέον, στο συγκεκριμένο άρθρο εκτός από την παράταση μέχρι το 2019, προβλέπεται η οικονομική βιωσιμότητα του Προγράμματος μέσω συγκεκριμένων κωδικών.

Όσον αφορά το προσωπικό επισημαίνεται ότι «οι συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου των απασχολούμενων για την παροχή των σχετικών υπηρεσιών, παρατείνονται από τη λήξη τους μέχρι τις 31.12.2019». Στο άρθρο υπογραμμίζεται ότι οι συμβάσεις των απασχολούμενων του Προγράμματος «σε καμία περίπτωση δεν μετατρέπονται σε αορίστου χρόνου».

Να σημειωθεί πως πρόκειται για την δεύτερη παράταση του Προγράμματος, καθώς την πρώτη φορά παρατάθηκε με την παρ. 1 του άρθρου 69 του ν. 4430/ 2016 (Α΄ 205) μέχρι τις 31.12.2017.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button