Τοπικά Νέα

Τριφυλία: Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου ο Αλέκος Κουτρουμπής

Στον ορισμό Αντιδημάρχων Δήμου Τριφυλίας προχώρησε με σημερινή απόφασή του ο δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης.

Έτσι, μετά την ανακοίνωση της επιστροφής του Γιώργου Ασημακόπουλου σε ενεργό ρόλο στη δημοτική αρχή, ο οποίος ορίστηκε άμισθος αντιδήμαρχος, και είναι ο 7ος αντιδήμαρχος δήμου Τριφυλίας, ο μέχρι πρότινος αντιδήμαρχος καθαριότητας Αλέκος Κουτρουμπής θα είναι ο νέος αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου.

Ειδικότερα, στην απόφαση η οποία αναρτήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στη Διαύγεια του Δήμου Τριφυλίας σημειώνονται τα εξής:

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ
Α)Τροποποιεί την παράγραφο 1 Γ΄ στην Απόφαση Δημάρχου 1614/2021 περί ορισμού Αντιδημάρχων Δήμου Τριφυλίας ως εξής:

Γ.1 Ορίζει άμισθο Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας και Καθαριότητας τον κ. Ασημακόπουλο Γεώργιο του Ιωάννη με θητεία από 20-10-2021 μέχρι 19-10-2022 και μεταβιβάζει την αρμοδιότητα εποπτείας και ευθύνης, όπως παρακάτω:
• της Διεύθυνσης Διαχείρισης Απορριμμάτων, Ανακύκλωσης, Περιβάλλοντος και Πρασίνου και συγκεκριμένα:
-Την ευθύνη της καθαριότητας όλων των κοινόχρηστων χώρων της εδαφικής περιφέρειας του Δήμου, της αποκομιδής και διαχείρισης των αποβλήτων και ανακυκλώσιμων υλικών και της οργάνωσης και διάθεσης των μέσων και του ανθρώπινου δυναμικού που απαιτούνται κάθε φορά σε κεντρικό επίπεδο.
Για τις ανωτέρω αρμοδιότητες εξουσιοδοτείται για τη χορήγηση και υπογραφή αδειών, πιστοποιητικών, την έκδοση αποφάσεων, την επιβολή προστίμων καθώς και την ευθύνη
λειτουργίας και εποπτείας των αρμόδιων φορέων και την ευθύνη λειτουργίας των αντίστοιχων οργανικών μονάδων του Δήμου.

Γ.2 Ορίζει Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος και Πρασίνου τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο, κ. Κουτρουμπή Αλέξανδρο του Ηλία, από 20-10-2021 και μεταβιβάζει την αρμοδιότητα εποπτείας και ευθύνης, όπως παρακάτω:
• της Διεύθυνσης Διαχείρισης Απορριμμάτων, Ανακύκλωσης, Περιβάλλοντος και Πρασίνου και συγκεκριμένα:
– την ευθύνη του τομέα Ανάπτυξης, Οικολογίας, Ενέργειας και εναλλακτικών μορφών ενέργειας, έρευνας και τεχνολογίας.
– αρμοδιότητες συντήρησης πρασίνου και περιβαλλοντικής προστασίας – σχεδιασμού και εποπτείας
– αρμοδιότητες συντήρησης πρασίνου
– αρμοδιότητες εξοικονόμησης ενέργειας
– αρμοδιότητες κοιμητηρίων
– την επίβλεψη μελετών, προμηθειών και έργων προστασίας περιβάλλοντος και Πρασίνου

Για τις ανωτέρω αρμοδιότητες εξουσιοδοτείται για τη χορήγηση και υπογραφή αδειών, πιστοποιητικών, την έκδοση αποφάσεων, την επιβολή προστίμων καθώς και την ευθύνη
λειτουργίας και εποπτείας των αρμόδιων φορέων και την ευθύνη λειτουργίας των αντίστοιχων οργανικών μονάδων του Δήμου.

( Ο κ. Κουτρουμπής παραμένει μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Τριφυλίας και της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Τριφυλίας όπως ορίζεται στην 1614/2021 απόφαση Δημάρχου )

Β) Στην ενότητα 2 προσθέτει την εξής παράγραφο:
• Τις αρμοδιότητες του Αντιδημάρχου κ. Ασημακόπουλου Γεωργίου που απουσιάζει ή κωλύεται ασκεί ο Αντιδήμαρχος κ. Κουτρουμπής Αλέξανδρος.
Κατά τ΄άλλα ισχύει η απόφαση Δημάρχου 1614/2021.

Η παρούσα απόφαση να δημοσιευθεί μία φορά σε μία ημερήσια εφημερίδα του Νομού ή σε μία εβδομαδιαία της πρωτεύουσας του Νομού και να αναρτηθεί στο πρόγραμμα Διαύγεια και στην ιστοσελίδα του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Τριφυλίας
Γεώργιος Λεβεντάκης

Σχετικά Άρθρα

7 Σχόλια

  1. Ο κ. Κουτρουμπης είναι αυτός στον οποιον χρεώνεται πρωτοκολλημενο έγγραφο από τις 23 Ιουλίου για την χειριστη κατάσταση του νεκροταφείου των Γαργαλιανων και το αγνοεί προς απάντηση, πάρα και την τελευταία όχληση από το γραφείο του κ. Περιφερειαρχη;;;
    Καλώς λοιπόν αναβαθμισθηκε😂 ως γνωστης των τεκταινομενων της διοικησεως και της πράσινης ανάπτυξης… Καθως και του σεβασμού που αποδίδει στους πολίτες των Γαργαλιανων…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button