Τοπικά Νέα

Τριφυλία: Θέμα για αντισεισμικό έλεγχο των σχολείων έθεσε ο Σαράντος Κουκούμης

Ευχές και θέματα από τον Σαράντο Κουκούμη στο δημοτικό συμβούλιο Τριφυλίας

Ο Σαράντος Κουκούμης ευχήθηκε καλή αρχή στα δια ζώσης συμβούλια κατά την έναρξη της διά ζώσης συνεδρίασης το απόγευμα της Δευτέρας

Ο ίδιος είπε ότι από τις 17 Μαΐου επαγγελματίες έμποροι της Λαϊκής Κοπανακίου έχουν στείλει επιστολή στο δήμαρχο, αλλά δεν τους έχει δώσει απάντηση. Επίσης, για το ίδιο θέμα έχει υποβάλει αίτημα, αλλά δεν έχει πάρει απάντηση και δεν έχει τεθεί στο συμβούλιο. Από τις 5 Οκτωβρίου 2020 έχει ζητήσει οικονομικά στοιχεία από τη ΔΕΥΑΤ, αλλά έχει περάσει ένας χρόνος και δεν του έχουν δοθεί.

Ο ιδιώτης που παραχώρησε χώρο για υδατοδεξαμενή στο Λάπι είχε ζητήσει να τοποθετηθεί μια πινακίδα για τη δωρεά του, να του δοθεί εκεί μια παροχή και επίσης να φτιαχτεί με κιούγκια ένα μικρό γεφυράκι, αλλά τίποτα. Έθεσε θέμα για αντισεισμικό έλεγχο των σχολείων, ενώ όσον αφορά στην ανάπλαση των πλατειών, αναφέρθηκε στο ζήτημα της λαϊκής νομιμοποίησης, ζητώντας να μην κάνουν τόσες εκπτώσεις στη Δημοκρατία.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button