ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Τριφυλία: Προσποιήθηκε τον υπάλληλο της ΔΕΗ και άρπαξε το πορτοφόλι!

Τον υπάλληλο της ΔΕΗ προσποιήθηκε ένας 40χρονος από την Αθήνα, που επισκέφθηκε μια 40χρονη στο σπίτι της στην Τριφυλία και την Έκλεψε. Το περιστατικό σύμφωνα με το tharrosnews.gr συνέβη την Πέμπτη στην Κυπαρισσία.

Ο 40χρονος χτύπησε το κουδούνι στο σπίτι της 40χρονης και της συστήθηκε ως υπάλληλος της ΔΕΗ.
Της είπε ότι υπάρχει πρόβλημα και διαρροή ηλεκτρικού ρεύματος στο σπίτι της και πρέπει να διενεργήσει κάποιους ελέγχους.
Έτσι, κατάφερε να μπει μέσα στο σπίτι. Στη συνέχεια ζήτησε από τη 40χρονη να πάει  στην κουζίνα και να κλείσει την παροχή ρεύματος στην ηλεκτρική κουζίνα. Τότε αυτός εκμεταλλεύτηκε την ολιγόλεπτη απουσία της και άρπαξε από την τσάντα της, το πορτοφόλι, όπου είχε το ποσό των 600 ευρώ και των 2.000 δολαρίων Αμερικής, καθώς και την  ταυτότητά της.
Όταν κατάλαβε τι έχει γίνει, η 40χρονη κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία και από φωτογραφίες που της επιδείχθηκαν αναγνώρισε τον 40χρονο από την Αθήνα Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία, για απάτη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button