ΑγροτικάΤοπικά Νέα

Τριφυλία: Στην αγορά τα πρώτα υπαίθρια καρπούζια από το Λιμενάρι [εικόνες]

“Έφυγαν” οι πρώτοι 20 τόνοι υπάιθριου καρπουζιού

Στο Λιμενάρι Φιλιατρών κόπηκε και φέτος, το πρωί του Σαββάτου 14 Μαΐου, το πρώτο υπαίθριο καρπούζι Τριφυλίας, σε καλλιέργεια της εταιρείας των παραγωγών, αδελφών Σπύρου και Γιώργου Μιχαλακόπουλου και Αντώνη Θεοδωρόπουλου, και φορτωνόταν σε νταλίκα της εταιρείας που συνεργάζονται, “Kokolios Fruits”, για την εγχώρια αγορά!

Το φημισμένο και ξακουστό για την ποιότητα, τη γεύση του και τις θρεπτικές του ιδιότητες υπαίθριο καρπούζι Τριφυλίας άρχισε το ταξίδι του, για μια ακόμα χρονιά, για να κατακτήσει τις αγορές, κερδίζοντας ολοένα και περισσότερο την εμπιστοσύνη των καταναλωτών!

Η συγκομιδή καρπουζιού ξεκίνησε με πολύ καλές συνθήκες και αισιοδοξία, τόσογια τις τιμές όσο και την απόδοση, ενώ τα πρώτα κοντέινερς από το Λιμενάρι έφυγαν ήδη για τη Λαχαναγορά Αθήνας. Τα πρώτα στοιχεία για τη ζήτηση που υπάρχει για το προϊόν είναι ενθαρρυντικά και υπάρχει η εκτίμηση ότι όλα θα πάνε καλά, καθώς μεγάλο πλεονέκτημα της περιοχής είναι η πρωιμότητά της.

Δείτε εικόνες:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button