Τοπικά Νέα

Τριφυλία: Συναντήσεις Ασημακόπουλου με το προσωπικό της Καθαριότητας

Συναντήσεις σε Γαργαλιάνους, Φιλιατρά και Κυπαρισσία

Συναντήσεις με το προσωπικό που απασχολείται στον τομέα της Καθαριότητας του Δήμου Τριφυλίας είχε τις τρεις τελευταίες ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Τριφυλίας Γιώργος Ασημακόπουλος.

Αρχή έγινε την Τετάρτη στους Γαργαλιάνους, ακολούθησε συνάντηση την Πέμπτη στα Φιλιατρά και χθες, Παρασκευή, έγινε μια ακόμη στην Κυπαρισσία.

Ο κ. Ασημακόπουλος έδωσε τα εύσημα του στους υπαλλήλους για την προσπάθεια που κάνουν, κάτι το οποίο έχει αναγνωριστεί και από τους πολίτες, τονίζοντας πως αν και αυτή τη στιγμή εργάζονται λιγότεροι υπάλληλοι στη καθαριότητα τα αποτελέσματα είναι καλύτερα.

Τέλος, ζήτησε να συνεχιστεί η προσπάθεια που γίνεται.

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

  1. Είδαμε τόσα χρόνια αυτούς που τελείωναν το σχολείο στα 18. Το αποτέλεσμα μετράει, όχι τα πτυχία και οι περγαμηνές των υπευθύνων. Αυτό που βλέπω εγώ είναι καθαριότητα, συμμάζεμα και το προσωπικό του δήμου να δουλεύει. Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στον αντιδήμαρχο και σε όλους όσους προσπαθούν καθημερινά για το καλύτερο !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button