Εκλογές 2019

«Τριφυλία Συνεχίζουμε»: Παρουσίασε Συνδυασμό και 29 υποψηφίους ο Παναγιώτης Κατσίβελας [εικόνες – βίντεο]

«Τριφυλία Συνεχίζουμε με σιγουριά και ευθύνη, εμείς που θέλουμε μπορούμε. Μας ζητάει η κοινωνία να κάνουμε ανανέωση και εμείς το κάνουμε», τόνισε ο νυν Δήμαρχος Τριφυλίας και εκ νέου  υποψήφιος Δήμαρχος Παναγιώτης Κατσίβελας στην ανοιχτή εκδήλωση της παρουσίασης του συνδυασμού «Τριφυλία Συνεχίζουμε» .

Γέμισε ασφυκτικά σήμερα το βράδυ ο δήμαρχος Τριφυλίας και ξανά υποψήφιος, Παναγιώτης Κατσίβελας, την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Κυπαρισσίας, στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο συνδυασμός του, «Τριφυλία Συνεχίζουμε», για τον απολογισμό του έργου της δημοτικής αρχής και την παρουσίαση των πρώτων 29 υποψήφιων δημοτικών συμβούλων.

Παραβρέθηκε και έκανε χαιρετισμό ο Βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης.

Ο κ. Βλάσης στον χαιρετισμό του ανέφερε πως δεν τον συνδέει μόνο το κοινό επάγγελμά με τον Παναγιώτη Κατσίβελα, αλλά και η κοινή αφετηρία, οι κοινοί αγώνες και η σχέση τους με τον Αντώνη Σαμαρά, τον οποίο χαρακτήρισε «πολιτικό πατέρα». Για να συνεχίσει λέγοντας, «Όπως βλέπετε έχει βγάλει άξια τεκνά όχι μόνο στη Μεσσηνία, αλλά και στην Αρκαδία. Επειδή πολλά ακούγονται και λέγονται, σε μια οικογένεια πάντα υπάρχουν μικροπροβλήματα αλλά οι σχέσεις μένουν αναλλοίωτες. Είμαι σίγουρος ότι ακολουθεί μια μεγάλη νίκη».

Χαιρετισμό έκανε και ο Δήμαρχος Πύλου – Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης.

Ο κ. Καφαντάρης είπε πως είναι η ώρα που μιλούν οι πολίτες και οι κοινωνίες, τονίζοντας πως το λειτούργημα του δήμαρχου είναι ένας καθημερινός αγώνας. «Τίποτα δεν είναι εύκολο, έχει αποδείξει στην ιατρική και την αυτοδιοίκηση ότι ξέρει να δουλεύει, πιστεύω οι πολίτες της Τριφυλίας να του δώσουν την ευκαιρία να συνεχίσει το έργο του», είπε κλείνοντας ο κ. Καφαντάρης.

Χαιρετισμό έκανε και ο Πολιτευτής της ΝΔ στη Μεσσηνία, Περικλής Μαντάς, ο οποίος αναφέρθηκε στην πολύ καλή συνεργασία που ειχε με τον κ. Κατσίβελα όσο ήταν Αντιπεριφερειάρχης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος και μέλη της ΔΗΜ.ΤΟ Τριφυλίας Γιώργος Φωτεινός.

Στην ομιλία του ο Παναγιώτης Κατσίβελας ανέφερε μεταξύ άλλων:

Πριν πέντε χρόνια , είπα – Τριφυλία Ξεκινάμε . Πριν πέντε χρόνια ζητώντας την εντολή σας είχα υποσχεθεί ένα μόνο Δεν είναι αρκετό να βλέπεις το ποτάμι ότι είναι βρώμικο αλλά κ πρέπει να μπεις να το καθαρίσεις και ότι οφείλουμε να πρέπει να κάνουμε ένα άλμα μεγαλύτερο από τη φθορά μας και τότε θα έχουμε δημιουργήσει ένα όνειρο αντάξιο της κοινωνίας μας αντάξιο του τόπου μας . Σας υποσχέθηκε δουλειά , πολύ δουλειά και συνέπεια και το κάναμε . Παραλάβαμε ένα Δήμο στα περιθώρια της ζωής ,ουραγό στην εξέλιξη με μεγάλες υποθέσεις και προσδοκίες εγκαταλελειμμένες στην αδυναμία των ανθρώπων.

Δεν το λέω σαν άλλοθι, ούτε ψάχνω για δικαιολογίες . Δεν το έκανα ποτέ στη ζωή μου και δεν το λέω για να κατηγορήσω κανένα. Δεν έχει αξία . Και σηκώσαμε τα μανίκια και πιάσαμε τη δουλειά , όχι όλοι . Οργανώσαμε τον Δήμο , τον εφοδιάσαμε με σύγχρονη τεχνολογία και αξιοποιήσαμε τα στελέχη του κατά τον καλύτερο τρόπο. Χρειάστηκε να συγκρουστώ με νοοτροπίες και παλιές κακές συνήθειες . Καθιερώσαμε και επιβάλαμε τους διαγωνισμούς και την διαφάνεια όσο και αν χρειάστηκε να στεναχωρήσουμε κάποιους.

Δεν υπάρχει σημείο ή κοινότητα η πόλη που να μην έχει γίνει δεν έχει γίνει ένα ή περισσότερα η πολλά έργα. Εκτελέσαμε για την περίοδο 2015-18 έργα δημοτικά και προμήθειες υλικών πάνω από 4 εκ. Ευρώ με μια κρατική επιχορήγηση για κλάματα .Εξασφαλίσαμε ή είμαστε υπό αξιολόγηση για έργα πάνω από 7,5 εκατ ευρώ ,σαν δήμος αποκλειστικά ,από το Φιλόδημος και το ΕΣΠΑ , χωρίς βέβαια να υπολογίζω την κατάθεση του Βιολογικού Γαργαλιάνων έργο αξίας 25 εκ. ευρώ που θα κατατεθεί τις επόμενες μέρες. Συνεργαστήκαμε με την Περιφέρεια Πελοποννήσου στο μέγιστο Βαθμό γιατί έτσι έπρεπε . Σήμερα διεκδικεί ο δήμος μας έργα από το ΕΣΠΑ μέσω του Προγράμματος της Περιφέρειας αξίας 40 εκατ ευρώ για έργα που είναι ήδη σε αξιολόγηση . Έγιναν επεμβάσεις στο Οδικό δίκτυο της Τριφυλίας και στον φωτισμό αξίας πάνω από 3, 5 εκατ ευρώ . Ολοκληρώθηκε ο δρόμος Γαργαλιάνοι – Ρωμανός , ανακαινίστηκε το Δικαστικό Μέγαρο της Κυπαρισσίας αποκαταστάθηκε το λιμάνι της Κυπαρισσίας , ολοκληρώθηκε ο Βιολογικός του Κοπανακίου, και ανακαινίστηκε το Ισόγειο του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας . Ολοκληρώθηκε το Φράγμα στους Χριστιάνους και ο Ναός Μεταμόρφωσης του Σωτήρος που έργα που έχουν το μόχθο και την αγωνία του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά .

Συνεργαστήκαμε με την Κυβέρνηση στο βαθμό που το ήθελε και διεκδικούμε πλέον τα δίκτυα του Φράγματος που κατατέθηκε για χρηματοδότηση στο ΕΣΠΑ πάνω από 15 εκατ.. Εδώ θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Χαρίτση γιατί είναι ο μόνος που ενδιαφέρθηκε για το Δήμο μας . Όπως και δεν μπορώ να μην εκφράσω την αγανάκτηση μου για την αδιαφορία του υπουργείου Υποδομών για τον δρόμο Καλό Νερό Τσακώνα . Αυτή την στιγμή εκτελούνται η έχουν δημοπρατηθεί έργα αξίας 3,5 εκ. ευρώ με κορυφαία την Ανάπλαση της Πάνω πόλης της Κυπαρισσίας 430 χιλ ευρώ , τις 23 παιδικές χαρές ,ο δρόμος της Βάλτας ,το κατέβασμα της Νέδας η ανάπλαση της πλατείας του Αγίου Ανδρέα, η ανακαίνιση του παλιού Λυκείου Φιλιατρών η ανάπλαση στο Καλό Νερό και η δημοτική οδοποιία των Φιλιατρών 400.000 ευρώ. Προμηθευτήκαμε 3 νέα απορριμματοφόρα και ξεχρεώσαμε άλλο ένα . Προμηθευτήκαμε 400 νέους κάδους και λύσαμε το γόρδιο δεσμό της διαχείρισης των απορριμμάτων και σε λίγους μήνες όλα θα είναι ένα κακό παρελθόν. Αποπληρώνουμε τα χρέη των καποδιστριακών Δήμων και παλιές απαιτήσεις από δικαστικές αποφάσεις και πληρώσαμε πάνω από 2, 5 εκατ. ευρώ που έλειψαν από το τεχνικό μας πρόγραμμα . Κάναμε ανατροπή στον Πολιτισμό και αναπτύξαμε την κοινωνική μέριμνα στο μέγιστο βαθμό ,ώστε ο Δήμος μας να γίνει πρότυπο αναφοράς. Γι αυτό σε αυτές τις εκλογές δεν θα πούμε θα κάνουμε , εμείς λέμε κάνουμε τώρα !Λύσαμε όλα τα προβλήματα, όχι βέβαια .

Έχουμε δουλειά πολλή ακόμα Έκανα λάθη ;Αναμφίβολα . Αλλά όσα και αν έκανα, ίσως έβλαψαν , αλλά μόνο εμένα. Ποτέ το Δήμο μας , όχι την κοινωνία μας . Το 2014 ξεκαθάρισα ότι δεν πρόκειται να υπηρετήσω καμία ιδιοτέλεια κανενός και το έκανα . Κάποιοι δεν άντεξαν , δεν μπόρεσαν η δεν ήθελαν τους κατανοώ .

Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τον Δημήτρη τον Σαμαρτζή για την ανεκτίμητη Βοήθεια που έχει προσφέρει στο Δήμο και ξέρω το βάρος που σηκώνει για την λειτουργία του Νοσοκομείου . Επίσης στο φίλο Βασίλη τον Παπαθεοδοσίου εύχομαι καλή επιτυχία στους νέους στόχους . Και βεβαίως δεν μπορώ να ξεχάσω τον αείμνηστο Σπύρο Χρονόπουλο κορυφαίο αυτοδιοικητικό και να μην πω πόσο μας λείπει σήμερα .

Για αυτό λέω Σήμερα Τριφυλία Συνεχίζουμε , με σιγουριά και ευθύνη , εμείς που θέλουμε μπορούμε . Μας ζητάει η κοινωνία να κάνουμε ανανέωση κ εμείς το κάνουμε .»

 

Οι 29 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που παρουσίασε ο Παναγιώτης Κατσίβελας είναι οι:

 

ΔΕ Αετού

Καλογεροπούλου Χριστίνα  πτυχιούχος  ΤΕΙ λογιστικής, εργαζόμενη στον ιδιωτικό φορέα

Μπασδάνης Δημήτριος Πολιτικός Μηχανικός, πρώην πρόεδρος ΔΣ Δήμου Τριφυλίας

 

ΔΕ Αυλώνας 

Γιαννακόπουλος Ιωάννης  συν.  Επίτιμος Γενικός Διευθυντής Υπουργείου Οικονομικών

Μιλτιάδης Νασιόπουλος  συν Αστυνομικός Πρόεδρος Δημ. Συμβουλίου τ. Δήμου Αυλώνος

 

ΔΕ Γαργαλιάνων

Κατσούλας Ιωάννης Αρχιτέκτων Αντιδήμαρχος Γαργαλιάνων κ Τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου

Καλκαβούρα Βασιλική Πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου  Γυναικών Γαργαλιάνων

Μπουγάς Ανδρέας  Πρόεδρος της Κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου , ελεύθερος επαγγελματίας

Νικολακοπούλου Ελένη Ιδιωτική Υπάλληλος με πλούσια κοινωνική δράση , Εθελόντρια

Νικολοπούλου Διονυσία  Αιρετή στο Τοπικό Συμβούλιο Γαργαλιάνων, μέλος του ΔΣ Κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου

Παναγοπούλου Ουρανία Επιχειρηματίας Ξενοδόχος , δραστήριο μέλος του Μορφωτικού Συλλόγου Γυναικών  Γαργαλιάνων

Πολυχρονόπουλος  Χρίστος Ελεύθερος Επαγγελματίας ,Αυτοκινητιστής .Εθελοντής

Τζωρτζίνη Ελένη  Πτυχιούχος Διοίκησης κ Οικονομίας Τουρισμού , Ιδιωτική υπάλληλος

 

ΔΕ Κυπαρισσίας

Ανδρινοπούλου Δήμητρα Φιλόλογος με μεταπτυχιακές σπουδές στην Ειδική Αγωγή κ Εκπαίδευση, μέλος   του ΔΣ της Κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου.

Καραβούλιας Παναγιώτης Γεωπόνος Τεχνολόγος Επιχειρηματίας, πρόεδρος των Καρυών

Κωνσταντέλου Ιωάννα Αντιδήμαρχος ΔΕ Κυπαρισσίας κ Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου

Κωνσταντόπουλος Ιωάννης Φαρμακοποιός . Μέλος του χορωδιακού σχήματος του δήμου Ηδύφωνο

Λοίζου Θεοδώρα  Μουσικοπαιδαγωγός –Με εξειδίκευση στην ειδική αγωγή, Συγγραφέας

Μερκούρης Ιωάννης  Αναπληρωτής Δημάρχου αντιδήμαρχος ΔΕ Αετού κ Διοίκησης συν Εκπαιδευτικός

Μπαρμπαγιάννης Κωνσταντίνος  Ελεύθερος Επαγγελματίας

Νικολοπούλου Σοφία Συνεργάτης  στο καλλιτεχνικό χώρο τηλεοπτικών (ΕΡΤ Αντ1 κ  Alfa)  κινηματογραφικών κ θεατρικών παραγωγών στους τομείς της ενδυματολογίας του μακιγιάζ κ των Δημ Σχέσεων . Εκπαιδευτικός σε Ιδιωτικό ΙΕΚ στο γνωστικό της αντικείμενο .

Τσιμπλής Αναστάσιος  Ελεύθερος επαγγελματίας , πρόεδρος του αθλητικού σωματείου ΑΣΤ

 

ΔΕ Φιλιατρών

Γεωργακόπουλος Γεώργιος Καθηγητής Φυσικός Κάτοχος μεταπτυχιακού στην διδακτική των Φυσικών Επιστημών

Γριβοκωστόπουλος Ιωάννης   Μέλος του ΔΣ Αθλητικού φορέα του Δήμου  συν αστυνομικός με μεγάλη προσφορά στον Αθλητικό τομέα κ το σωματείο της Εράνης Φιλιατρών.

Καναβός Θόδωρος Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Χριστιάνων Αγρότης

Καναλουπίτης Χαράλαμπος Πρόεδρος Φιλιατρών

Λυμπεροπούλου Ουρανία Συν Τραπεζικός υπάλληλος

Παπαγεωργίου Δήμητρα έμπορος με πλούσια δράση στο Τριφυλιακό Ερασιτεχνικό  Θέατρο.

Ρούμπου Παππά Φωτεινή ( Φαίη) Μάνατζερ διαγνωστικών κέντρων κ προγραμμάτων Υγείας

 

ΔΕ Τριπύλης

Τσαλαμανδρής Θεόδωρος  Πρόεδρος του Αθλητικού φορέα του Δήμου , εντεταλμένος σύμβουλος ΔΕ Τριπύλης

Δείτε βίντεο:

Δείτε εικόνες:

 

Σχετικά Άρθρα

3 thoughts on “«Τριφυλία Συνεχίζουμε»: Παρουσίασε Συνδυασμό και 29 υποψηφίους ο Παναγιώτης Κατσίβελας [εικόνες – βίντεο]”

  1. Δεν μας ειπε ο Δημαρχος τα εργα εχει κανει5 χρονια στους Γαργαλιανους ….αλλα ξεχασα εμας παντα μας θεωρουσε δεδομενους . Ακομα κ Δημαρχε αυτοι που εχτες ελεγες οτι δεν αντεξαν ή δεν δουλεψαν ( οι αποχωρησαντες απο το συνδιασμο σου δηλαδη) γιατι δεν τους εδιωξες απο το συνδιασμο σου νομιζω οτι ΟΛΟΙ φυγανε μονοι τους γιατι ΑΥΤΟΙ ειχαν παραπονα απο εσενα. Αλωστε εσυ ολους μα ολους αυτους τους παλευες μεχρι εχτες να ΞΑΝΑΜΠΟΥΝ στο συνδιασμο σου . Ο Σαμαρας δεν ακουσα να στελνει χαιρετισμο και ανησυχω . Α και κατι αλλο κ.Δημαρχε νωρις θυμηθηκες να ευχαριστησεις το Χαριτση τοσο καιρο που Καφανταρης -Νικας -Τσωνης τον ειχαν απο κοντα και επερναν τη μια χρηματοδοτηση μετα την αλλη εσυ εκανες τον κοκορα και τον επαναστατη τωρα ειναι αργα Δημαρχεεεεεε.Τελος να υπενθυμησω σε σενα πως πεσατε να φατε στην κυρολεξια τον Αν.Αδρακτα οταν ευχαριστησε για μια χρηματοδοτηση που πηρε πριν κανα 2 χρονια τους βουλευτες του Συριζα που τον βοηθησαν . Τωρα δημαρχε τι αλλαξε;?;?;

  2. Μετά από αυτή την παρουσίαση απολογισμού για τις ευθύνες των άλλων, ένιωσα την ανάγκη να θέλω να δώσω, για άλλη μια φορά, συγχαρητήρια στο ΤΕΘ για την παράσταση που ανέβασε αυτή τη χρονιά. Το «Αχ, αυτά τα φαντάσματα» του Εντουάρντο ντε Φιλίππο δεν είναι μια απλή κωμωδία, είναι μια σπουδή πάνω στην ανθρώπινη απληστία και στον εγωισμό, πάνω στα ποταπά στοιχεία του ανθρώπινου χαρακτήρα που μας απομονώνουν και βγάζουν μπροστά το χειρότερο εαυτό μας.

  3. ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΡΙΒΙΕΡΑ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΣΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΑ ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΗΘΗ ΑΥΤΟΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ. Η ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΛΕΙΣΤΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΛΕΙΣΤΟ. ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΜΥΝΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ ΟΠΟΥ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΗΤΑΝ ΣΑΦΕΣ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.