Τοπικά Νέα

Τριφυλία: Την Κυριακή οι επαναληπτικές εκλογές για πρόεδρο στο Αρτίκι

Επαναληπτικές εκλογές θα γίνουν την ερχόμενη Κυριακή 16 Φεβρουαρίου στην Τοπική Κοινότητα Αρτικίου, της Δ.Ε. Αετού, του Δήμου Τριφυλίας για την ανάδειξη προέδρου.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι εκλογές ακυρώθηκαν από το Τριμελές Διοικητικό Πρωτοδικείο Καλαμάτας μετά από ένσταση που είχε κατατεθεί από τον έναν από τους δύο υποψηφίους για την κακώς συμμετοχή ενός εκλογέα στην ψηφοφορία. Το Τριμελές Διοικητικό Πρωτοδικείο Καλαμάτας διέταξε την επανάληψη των εκλογών χωρίς τη συμμετοχή του συγκεκριμένου εκλογέα.

Τα αποτελέσματα των κοινοτικών εκλογών 2019 στην Τοπική Κοινότητα Αρτικίου: Αγγελής Βελισσαρόπουλος 23, Χρονόπουλος Φώτιος 22.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα εκλογής, το οποίο υπογράφει ο Δήμαρχος Τριφυλίας, για τις επαναληπτικές εκλογές της 16ης Φεβρουαρίου 2020 στην Κοινότητα Αρτικίου, ΔΕ Αετού του Δήμου Τριφυλίας, η ψηφοφορία επαναλαμβάνεται ανάμεσα στους ίδιους υποψηφίους όπως παρακάτω:

Υποψήφιοι σύμβουλοι της Κοινότητας Αρτικίου : Εκλέγεται Πρόεδρος Κοινότητας 1. Το συνδυασμό με το όνομα «ΕΝΙΑΙΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ», χωρίς έμβλημα, στον οποίο περιλαμβάνονται οι κάτωθι υποψήφιοι πρόεδροι κοινότητας, ήτοι: 1. ΒΕΛΙΣΣΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΗΣ του ΙΩΑΝΝΗ 2. ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΦΩΤΙΟΣ του ΔΗΜΟΥ Για την Κοινότητα εκλέγεται ένας πρόεδρος.

Η ψηφοφορία θα διενεργηθεί την 16η Φεβρουαρίου 2019, ημέρα Κυριακή, και θα αρχίσει την 07:00 ώρα και θα λήξει την 19:00 ώρα στο Πρώην Δημοτικό Σχολείο Αρτικίου .

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button