Τοπικά Νέα

Τριφυλία: 2η παράταση ασφαλτοστρώσεων Φιλιατρών

Την χορήγηση 2ης παράτασης της προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «Ανάπλαση κύριου οδικού άξονα και πεζοδρομίων πόλης Φιλιατρών (Καθαίρεση ασφαλτοτάπητα λόγω βλαβών στο οδικό δίκτυο της πόλης και επανατοποθέτησή του)» ) για τέσσερις (4) μήνες από την προηγούμενη παράταση, ήτοι έως 29-11-2022 (Α.Μ. 44/2018, σύμφωνα με το άρθρο 147 του Ν.4412/2016 ενέκρινε η Ο.Ε. Τριφυλίας.

Από την πλευρά της αντιπολίτευσης ο Γιάννης Μερκούρης, ο οποίος καταψήφισε το θέμα, σημείωσε τα εξής: “Το άρθρο που επικαλείστε στην εισήγηση για την χορήγηση της τετράμηνης παράτασης δεν προβλέπει κάτι τέτοιο. Η παράταση που επιτρέπεται σύμφωνα με το άρθρο 147 του Ν.4412/2016 είναι ίση με το χρόνο της σύμβασης, δηλαδή πέντε μήνες. Με την αριθ. 55/2022 απόφαση Ο.Ε. χορηγήθηκε παράταση τεσσάρων μηνών, μέχρι την 29-07-2022. Η παράταση που μπορεί να χορηγηθεί ακόμη είναι ένας μήνας».

Ο Παναγιώτης Αλευράς καταψήφισε και αυτός σημειώνοντας τα εξής: «Ψηφίζω ΚΑΤΑ, διότι ο νόμος δεν προβλέπει αυτή την παράταση σύμβασης. Η σύμβαση μπορεί να παραταθεί για 1 μήνα”.

Σχετικά Άρθρα

4 Σχόλια

  1. Μπα, πώς και προχωρήσατε σε παράταση? Δεν το συνηθίζει η Δημοτική αρχή Λεβεντάκη…Να φαντασ΄τω ότι μετά από 4 μήνες θα δοθεί και άλλη? Αλλά τί λεω? Θα έχετε φύγει μέχρι τότε…

  2. Δηλαδή οι σύμβουλοι που καταψήφισαν τι προσπαθούν να πούνε;;
    Μάλλον κάνουν φτηνιάρικη αντιπολίτευση και δεν τους καίγεται καρφί να γίνουν τα έργα ..
    Αρθρο ταδε παραγραφος βου καθετος ξου και η βροχα επεφτε..ασμα Ζαμπετα!!

    1. Μια απλή Δημοτική Οδοποιία θέλει ένα χρόνο;; Οι νόμοι για αυτό υπάρχουν. Αν δεν τη θέλετε τη νομιμότητα δικαίωμα σας,τα έργα όμως πρέπει να εκτελούνται στο χρόνο που προβλέπεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button