Πολιτιστικά - ΕκδηλώσειςΤοπικά Νέα

Τριφυλία: 24-29 Αυγούστου το Διεθνες Φεστιβαλ Παράδοσης «Κυπαρισσιακές Ηλιαχτίδες» 2017

 

172


Το Διεθνές Φεστιβάλ Παράδοσης Τριφυλίας θα γίνει το διάστημα 24 – 29 Αυγούστου, με τη συμμετοχή εκπροσώπων 5 ξένων χωρών. Οι εκδηλώσεις θα φιλοξενηθούν σε Κυπαρισσία, Γαργαλιάνους, Κοπανάκι και Φιλιατρά.

Το Φεστιβάλ τελεί υπό την αιγίδα CIOFF και του International Dance Council και συνδιοργανώνεται από τον Μορφωτικό Σύλλογο Κυπαρισσίας, τον Δήμο Τριφυλίας, την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Τριφυλίας και την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Φέτος, στο Φεστιβάλ συμμετέχουν συγκροτήματα από την Αρμενία, την Εσθονία, τη Γεωργία, το Ισραήλ και το Ανατολικό Τιμόρ. Συμμετέχουν επίσης ο ΜΕΣΚ, συγκρότημα από την Αλεξανδρόπουλη καθώς και οι τοπικοί σύλλογοι στις πόλεις που θα πραγματοποιηθούν παραστάσεις.

Η τελετή έναρξης θα διεξαχθεί την Πέμπτη 24 Αυγούστου στην Κυπαρισσία, ενώ παραστάσεις θα δοθούν την Παρασκευή 25 Αυγούστου στους Γαργαλιάνους, την Κυριακή 27 Αυγούστου στο Κοπανάκι, τη Δευτέρα 28 Αυγούστου στα Φιλιατρά όπου και θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button