Τοπικά Νέα

Τροποποίηση προϋπολογισμού στο Δήμο Τριφυλίας

Μια ακόμη τροποποίηση του προϋπολογισμού του οικονομικού έτους 2020 θα συζητήσει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τριφυλίας που θα συνεδριάσει την Τρίτη 11 Αυγούστου στις 12 το μεσημέρι.

Τα υπόλοιπα θέματα που θα συζητηθούν είναι: Τροποποίηση προϋπολογισμού της Κ.Ε.Π.Π.Α.ΠΕ.ΔΗ.Τ., οικ. έτους 2020 (έγκριση της αριθ. 28/2020 απόφασης Δ.Σ. της ΚΕΠΠΑΠΕΔΗΤ). Λήψη απόφασης επί αιτήματος της κ. Ηλιοπούλου Χαρίκλειας του Ευθυμίου σχετικά με έκπτωση του ενοικίου, κατά 40% του συνολικού μισθώματος, το οποίο καταβάλει για εκμίσθωση Δημοτικού ακινήτου στη Δ.Ε. Αετού (Τουριστικό Περίπτερο «Ο ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟΣ»), για τους μήνες Μάρτιο, Απρίλιο, Μάιο και Ιούνιο 2020. Λήψη απόφασης επί αιτήματος του κ. Ανδρώνη Λυκούργου του Βασιλείου σχετικά με έκπτωση του ενοικίου, κατά 40% του συνολικού μισθώματος, το οποίο καταβάλει για εκμίσθωση Δημοτικού ακινήτου στη Δ.Ε. Γαργαλιάνων (Κατάστημα «ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ ΚΟΚΚΩΝΗ»), για τους μήνες Μάρτιο, Απρίλιο, Μάιο και Ιούνιο 2020. Τροποποίηση – συμπλήρωση της αριθ. 92/2020 αποφάσεως Οικον. Επιτροπής Δ. Τριφυλίας, ως προς τον τρόπο αποπληρωμής από τη ΔΕΥΑΤ προς το Δήμο του ποσού της οικονομικής της ενίσχυσης. Σύνταξη τριμηνιαίας έκθεσης αποτελεσμάτων εκτέλεσης προϋπολογισμού, Δήμου Τριφυλίας, Β΄ τρίμηνο οικ. έτους 2020. Καθορισμός όρων της ανοικτής ηλεκτρονικής διαγωνιστικής διαδικασίας άνω των ορίων «ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ – ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ».

Σχετικά Άρθρα

4 thoughts on “Τροποποίηση προϋπολογισμού στο Δήμο Τριφυλίας”

  1. Στον όγδοο μήνα δέκατη τέταρτη τροποποίηση και έχει ο Θεός ,πόσες θα φέρουν ακόμη.Αλλάζουν τους κωδικούς απο τροποποίηση σε τροποποίηση διότι δεν υπάρχει ετήσιος προγραμματισμός,άλλα ο,τι προκύψει.Σιωπούν όμως κάποιοι που ήταν αντίθετοι την προηγούμενη Δημοτική περίοδο.

  2. ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΕΡΓΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ?????????Ή ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ?????????ΣΤΑΦΙΔΟΠΑΡΑΓΩΓΕ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΥΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕ 2 ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΘΑ ΛΕΣ??ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ???

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.