Ελλάδα

Εθνική Οδός: Σταμάτησε στη ΛΕΑ για να μιλήσει στο κινητό και σκοτώθηκε σε τροχαίο μπροστά στη γυναίκα του

Νεκρός ανασύρθηκε 59χρονος άνδρας το πρωί της Πρωτομαγιάς από το αμάξι του στην εθνική οδό Αθηνών Θεσσαλονίκης στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη και στον κόμβο Μικροθηβών στο Αϊδίνι.

Ο άνδρας είχε σταματήσει το αυτοκίνητό του στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης και κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, διερχόμενο αμάξι που οδηγούσε 26χρονος έπεσε στο αυτοκίνητο του 59χρονου με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Η σύζυγος του 59χρονου που επέβαινε στο αμάξι είναι καλά στην υγεία της, όπως και ο οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου. Ο άτυχος άνδρας σύμφωνα με το magnesianews.gr, παρελήφθη από πλήρωμα ασθενοφόρου του Κέντρου Υγείας Αλμυρού, ήταν όμως ήδη νεκρός.

Στο σημείο μετέβησαν άμεσα για συνδρομή πέντε πυροσβέστες με δύο πυροσβεστικά οχήματα από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Δρυμώνα και αστυνομικοί του Τμήματος Αλμυρού. Ο νεαρός συνελήφθη, ενώ διενεργείται προανάκριση για τα αίτια του τροχαίου.

ΠΗΓΗ: magnesianews.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button