Αθλητικά

Τσικλητήρας: Προπόνηση υπό τις οδηγίες Τσάτσου, δεν επέστρεψαν Οντσβόνγκ, Ακασού

Με τον Σωτήρη Τσάτσο να συντονίζει την προπόνηση, οι «ροσονέρι» του Τσικλητήρα επέστρεψαν στο γήπεδο για την πρώτη προπόνηση του 2018.

Ο έμπειρος επιτελικός μέσος, ο οποίος έχει και την ευθύνη των Ακαδημιών, κλήθηκε να βγάλει το πρόγραμμα στην επιστροφή της ομάδας, καθώς ο Νίκος Κακαλέτρης έχει υποβάλλει την παραίτησή του από την προηγούμενη Πέμπτη και έως τώρα δεν έχει οριστεί αντικαταστάτης.

Στην Πύλο ωστόσο, ελπίζουν πως ο 45χρονος τεχνικός θα ανακαλέσει την απόφασή του και θα επιστρέψει στον πάγκο της ομάδας, με τα υψηλά διοικητικά κλιμάκια μάλιστα να εκφράζουν την σιγουριά τους γι’ αυτό.

Από την προπόνηση, η οποία έγινε στο γήπεδο της Πύλου, απουσίασαν οι Μπόρις Οντσβόνγκ και Ζακ Ακασού που βρέθηκαν στο εξωτερικό για τις γιορτές και αναμένονται τα προσεχή 24ωρα. Απών ήταν και ο κάπτεν Άγγελος Μπίζος, ο οποίος ωστόσο ήταν δικαιολογημένος.

Σε αναζήτηση γκολκήπερ

Στο μεταξύ, ο Τσικλητήρας βρίσκεται σε αναζήτηση τερματοφύλακα καθώς ο Μπροκάκης αποχώρησε μετά το ματς στον Πύργο και οι Πυλιώτες έχουν μείνει μόνο με τον Κόκκαλη κάτω από τα γκολπόστ.

Ο υψηλόσωμος τερματοφύλακας μάλιστα βρίσκεται στο όριο των καρτών (με τον Πανηλειακό πήρε την 3η κίτρινη), οπότε στην επόμενη που θα δεχτεί η Πύλος δεν θα έχει τερματοφύλακα να κατεβάσει!

O Τσικλητήρας θα πάει την Κυριακή στην Τρίπολη προερχόμενος από ένα σερί έξι αγώνων στα οποία είναι αήττητος ενώ με την ισοπαλία που απέσπασε στο τελευταίο ματς απέναντι στον Πανηλειακό, πέρασε για πρώτη φορά στην σεζόν πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button