Τοπικά Νέα

ΤΩΡΑ: Σε εισαγγελέα και ανακριτή οδηγήθηκε ο δράστης του φονικού στην Κυπαρισσία (βίντεο)

Στον εισαγγελέα για να του απαγγείλει κατηγορίες και στον ανακριτή για να απολογηθεί οδηγήθηκε πριν λίγη ώρα, υπο δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ο 72χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε τον 39χρονο μέσα στο κατάστημά του στην Κυπαρισσία.

Λίγα λεπτά μετά τις 11:30 όχημα της Ασφάλειας έφτασε στην πλαϊνή πόρτα των Δικαστηρίων και αστυνομικοί οδήγησαν τον δράστη εντός του Δικαστικού Μεγάρου Κυπαρισσίας προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για την αποτρόπαια πράξη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος δεν έχει δικηγόρο και αναμένεται να οριστεί δικηγόρος από το Δικηγορικό Σύλλογο ή από αλλού.

Να σημειωθεί ότι από χθες σε βάρος του 72χρονου σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία βαρύνεται με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας και της παράβασης της νομοθεσίας περί όπλων, καθώς έκτος από το περίστροφο του εγκλήματος, στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, ένα κυνηγετικό όπλο, ένα περίστροφο, 141 φυσίγγια πυροβόλου όπλου και 97 φυσίγγια κυνηγητικού όπλου.

Δείτε βίντεο:

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button