ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Υποβάθμιση του καταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στους Γαργαλιάνους

Μετά τα Φιλιατρά σειρά πήραν οι Γαργαλιάνοι;

Ανάμεσα στα θέματα συζήτησης της χθεσινοβραδινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Τριφυλίας βρισκόταν και η έκδοση ψηφίσματος σχετικά με τη λειτουργία του καταστήματος της Εθνικής Τράπεζας Φιλιατρών.

Στην ομιλία του ο δήμαρχος Παναγιώτης Κατσίβελας αφού αναφέρθηκε στην υποβάθμιση του καταστήματος της Εθνικής στα Φιλιατρά, στη συνέχεια ανέφερε πως πρόκειται για ένα «μήνυμα αρνητικό» για την εξέλιξη των πραγμάτων μέσα στο Δήμο Τριφυλίας. Όπως είπε, έκανε παραστάσεις στην κεντρική διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας και του ανέφεραν ότι οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν το επόμενο εξάμηνο.

Ωστόσο, ο κ. Κατσίβελας ανέφερε και κάτι δυσάρεστο όσον αφορά τη λειτουργία του καταστήματος της Εθνικής στους Γαργαλιάνους. Συγκεκριμένα είπε: «Το δεύτερο χαρακτηριστικό, το οποίο δεν έχει έρθει στη δημοσιότητα και δεν έχει δείξει κάνεις ιδανικότερο ενδιαφέρον, είναι ότι το καταστήματα της Εθνικής Τράπεζας στην πόλη των Γαργαλιάνων από κατάστημα υποβαθμίστηκε σε ταμείο. Αυτό το λέω κυρίως για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις ότι κάποιος προστατεύει κάτι, και κάτι δεν το προστατεύει και το αφήνει απροστάτευτο. Συνολικά το τραπεζικό σύστημα περνάει σε μεγάλη αναδιάρθρωση και οφείλουμε και πρέπει να το δούμε. Από τις επικοινωνίες που έχω κάνει με τις κεντρικές διοικήσεις των τραπεζών είναι πως ευνοούμενη πόλη είναι η πόλη της Κυπαρισσίας, καθώς όλοι κοιτούν να ενισχύσουν τα τραπεζικά ιδρύματα σε αυτή την πόλη».

Ο Στάθης Ανδρινόπουλος, συμφώνησε στο ψήφισμα, ωστόσο ανέφερε ότι ο δήμος θα έπρεπε να έχει μια καλύτερη επαφή και αντίληψη της εικόνας που δημιουργείται, γιατί όλα αυτά δεν έγιναν τώρα αλλά έχουν ξεκινήσει από πριν. «Θα πρέπει να προλαβαίνουμε και όχι να προσπαθούμε μετρά να περισώσουμε ότι μπορούμε έπειτα», είπε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά της η Ιωάννα Μαραβελη είπε πως πρόκειται για μια δυσάρεστη εξέλιξη τόσο για την περιοχή των Φιλιατρών όσος και των Γαργαλιάνων, καθώς δυσκολεύει τις συναλλαγές των πολιτών και σαφώς θα πρέπει να βγει ένα ομόφωνο ψήφισμα.

Ο Σαράντος Κουκούμης από την πλευρά του είπε πως πρόκειται για τον τρόπο λειτουργίας των τραπεζών οι οποίες δεν υπολογίζουν ούτε τους πολίτες αλλά ούτε και τους εργαζόμενους που μένουν στον δρόμο. Ωστόσο, διαφώνησε ως προς το ψήφισμα, χωρίς να σημαίνει, όπως ο ίδιος είπε, ότι δεν πρέπει να παραμείνουν τα υποκαταστήματα σε Γαργαλιάνους και τα Φιλιατρά.

Σχετικά Άρθρα

2 Σχόλια

  1. Όσο στηρίζεται τους προδότες και αθλιους πολιτικους απατεώνες του Συνταγματικού τόξου,θα δείτε και χειρότερα Επιτέλους ΞΥΠΝΉΣΤΕ!!!ΕΛΕΟΣ!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button