Πολιτική

Υποψήφιος με Καφαντάρη ο δικηγόρος Χάρης Μάραντος

Ο δικηγόρος Καλαμάτας Χάρης Μάραντος θα είναι υποψήφιος στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με την παράταξη “Δύναμη Ελπίδας” του Δημήτρη Καφαντάρη στο Δήμο Πύλου-Νέστορος. “Καλωσορίζω στη δημοτική μας παράταξη μία ακόμη δυνατή υποψηφιότητα, τον Χάρη Μάραντο δικηγόρο Καλαμάτας. Με ενεργό εμπλοκή και συνεισφορά στην τοπική μας κοινωνία, η υποψηφιότητά του επισφραγίζει ξεκάθαρα τη δυναμική του συνδυασμού μας στις επικείμενες εκλογές του Οκτωβρίου. Ο Χάρης συντάσσεται μαζί μας, στην προσπάθεια όλων, για τη βελτίωση του επιπέδου ζωής των πολιτών και ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας” έγραψε στα social media σχετικά με τη νέα υποψηφιότητα ο επικεφαλής της “Δύναμης Ελπίδας” Δημήτρης Καφαντάρης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Χάρης Μάραντος κατεβαίνει πρώτη φορά υποψήφιος. Είναι κάτοχος δύο πτυχίων από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, της Νομικής και των Πολιτικών Επιστημών. Η καταγωγή τού πατέρα του είναι από το Βασιλίτσι και της μητέρας του από την Κορώνη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button