Τοπικά Νέα

Φέτα από το Κοπανάκι “µαγειρεµένη” από το μαγειρείο “Βερσαλλίες”, στην Καλαμάτα, στην γαλλική τηλεόραση

Στο γαλλικό κρατικό κανάλι France5

Σύμφωνα με όσα αναφέρει στο Facebook ο ιδιοκτήτης του μαγειρείου “Βερσαλλίες” Γιάννης Κούμανης, οι άνθρωποι του France 5 επισκέφθηκαν τόσο το κατάστημά του στην Καλαμάτα, όσο και το τυροκομείο του Μέμμου στο Κοπανάκι.

Πιο συγκκριμένα, ο κ. Κούμανης αναφέρει: “Μας ζήτησαν να κάνουμε κάτι δημιουργικό. Έτσι φτιάξαμε σκαλτσούνια με κορφάδες, κρέμα φέτας και κάπαρη από την Παλιόχωρα.”

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button