Αθλητικά

Φήμες ότι Έλληνας άσος του Παναθηναϊκού οδεύει προς τον Ολυμπιακό

Ο Παναθηναϊκός είναι κοντά στο να κλείσει το ρόστερ του και είναι κοντά στο να λύσει την συνεργασία του με τον Γιώργο Καλαϊτζάκη, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας. Δεν έχει γίνει ακόμη κάτι τέτοιο, αλλά προς τα εκεί πάει η ιστορία, κάτι που έχει προκαλέσει αναταραχή στον κόσμο της ομάδας.

Γιατί πάει προς τα εκεί η κατάσταση; Γιατί ο Καλαϊτζάκης δεν θέλει να πάει και πάλι δανεικός, γιατί δεν θέλει επίσης να είναι τρίτος πλέι-μέικερ στον Παναθηναϊκό. Και συν τοις άλλοις έχει συμβόλαιο (χρηματικά), που οι “πράσινοι” δεν το προορίζουν για έναν παίκτη που θα παίζει ελάχιστα. Με τον Καλαϊτζάκη από την πλευρά του να θέλει να είναι ως ελεύθερος σε μία ομάδα που θα παίζει πολύ. Αυτό τον νοιάζει: ο χρόνος συμμετοχής και η προοπτική, που φαίνεται ότι δεν μπορεί να δώσει ο Παναθηναϊκoς.

Το ενδεχόμενο να μείνει ελεύθερος έχει βάλει φωτιά στην κατάσταση, καθώς ο παίκτης “συνδέεται” με τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες προς το παρόν δεν έχουν κάποια κίνηση. Αλλά δεν μπορούν να κάνουν κιόλας. Να πάρουν τον Καλαϊτζάκη και να τον βάλουν πού;

Έχουν τον Σλούκα, που θα παίζει 30 λεπτά, έχουν τον Σπανούλη, έχουν τον Κόνιαρη, πού θα παίζει ο Καλαϊτζάκης; Κάποιος θα πει, να τον πάρει ο Ολυμπιακός και να τον δώσει δανεικό. Αν ήταν έτσι, θα έμενε στον Παναθηναϊκό. Δεν θέλει πλέον τέτοια ο Κρητικός πλέι-μέικερ.

Θέλει την ελευθερία του και να χαράξει τον δρόμο του. Πάντως, πάντα πρέπει να κρατάμε μία πισινή, όσον αφορά στο τι θα συμβεί με τη σχέση του με τον Παναθηναϊκό.

Αν τελικά μείνει ελεύθερος, το πιθανότερο είναι να πάει και πάλι στο εξωτερικό, όπου ήταν και πέρυσι. Ισως, όμως, να μη βρεθεί στη Λιθουανία, αλλά σε ένα πολύ καλύτερο πρωτάθλημα, όπως της Ιταλίας και της Γερμανίας.

sportdog.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button