Viral

Φιάσκο πρόταση γάμου σε σκάφος : Του έπεσε το δαχτυλίδι στη θάλασσα

Με ένα απρόοπτο εξελίχθηκε η πρόταση γάμου που έκανε ένας άντρας στη Φλόριντα στην αγαπημένη του.

Η πρόταση γάμου που έκανε ένας άντρας στις ΗΠΑ στην αγαπημένη του δεν πήγε και τόσο καλά. Ο 35χρονος πρωταγωνιστής της ιστορίας αποφάσισε να δώσει το δαχτυλίδι στην σύντροφό του πάνω σε ένα σκάφος.

Ωστόσο, αναγκάστηκε να βουτήξει μέσα στη θάλασσα της Φλόριντα, όταν το δαχτυλίδι του έφυγε μέσα από τα χέρια και έπεσε στο νερό. Η σκηνή έχει καταγραφεί σε βίντεο, το οποίο έγινε αμέσως viral, με 8 εκατομμύρια προβολές και 1,5 εκατομμύρια likes.

«Του έπεσε το δαχτυλίδι στον κόλπο κατά την διάρκεια της πρότασης γάμου», αναφέρει η λεζάντα του βίντεο. Στη συνέχεια, ο 35χρονος άντρας βουτάει σε κατάσταση πανικού στη θάλασσα και για καλή του τύχη καταφέρνει να βρει το κουτάκι με το δαχτυλίδι.

«Είχα το δαχτυλίδι στην πίσω τσέπη μου και όταν πήγα να το βγάλω, μου γλίστρησε από τα χέρια και έπεσε στο νερό. Όλα θόλωσαν μετά από αυτό. Πανικοβλήθηκα και έπεσε γρήγορα στο νερό πριν το δαχτυλίδι βυθιστεί. Ευτυχώς κατάφερα τελικά να το βρω», διηγήθηκε ο 35χρονος.

Μετά την περιπέτεια που έζησε, ο 35χρονος γονάτισε μπροστά στην αγαπημένη του και της έκανε την πρόταση με το δαχτυλίδι. Εκείνη δεν θα μπορούσε να μην του πει ναι.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button