Τοπικά Νέα

Φιλιατρά: Διαρρήκτης μπούκαρε σε σπίτι και ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον ιδιοκτήτη!

Δεύτερη διάρρηξη μέσα σε δύο εβδομάδες στο ίδιο σπίτι!

Πρόσωπο με πρόσωπο με τον διαρρήκτη της οικίας του ήρθε το βράδυ του Σαββάτου ένας άνδρας στα Φιλιατρά. Συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης ο οποίος βρισκόταν στον κήπο της οικίας με παρέα, στην οποία υπήρχαν και μικρά παιδιά, κάποια στιγμή μπήκε στο σπίτι και ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με επίδοξο διαρρήκτη καθώς είχε ακάλυπτα χαρακτηριστικά!

Ο ιδιοκτήτης της οικίας πάγωσε μόλις τον είδε μπροστά του, ενώ ο διαρρήκτης έγινε καπνός μαζί με τον συνεργό του, ο οποίος τον περίμενε έξω από το σπίτι!

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για Πακιστανούς, ενώ είναι η δεύτερη φορά μέσα σε 15 μέρες όπου το συγκεκριμένο σπίτι γίνεται στόχος διαρρηκτών!

Για το συμβάν ενημερώθηκε το Α.Τ. Τριφυλίας.

*Μήπως το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη θα έπρεπε να επανεξετάσει την επαναλειτουργία του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιατρών, ώστε να ενισχυθεί το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών σε μια περιοχή που πλήττεται ιδιαίτερα από φαινόμενα παραβατικότητας;.

 

Σχετικά Άρθρα

7 Σχόλια

  1. Η Γεωργία Μελονι (Giorgia Meloni) προηγείται στις δημοσκοπήσεις με 23% στην Ιταλία, και ονειρεύεται να γίνει πρωθυπουργός. Η Γεωργία Μελονι ξεκινάει τις ομιλίες της δηλώνοντας “είμαι Ιταλίδα, είμαι Χριστιανή, είμαι γυναίκα, δεν είμαι ένας αριθμός”.

    Στην Ελλάδα τα ΜΜΕ είτε αρνούνται να αναφέρουν την πολιτική πορεία της Γεωργίας Μελονι, είτε μας λένε πως το πολιτικό σύστημα της Ιταλίας στήνει “αναχώματα” εναντίον της Γεωργίας Μελονι. Δηλαδή για τα ΜΜΕ η Μελονι είναι η προσωποποιηση του κακού στην Γη.

    Πριν από χρόνια είχε γίνει σεισμός στην Ελλάδα για το γεγονός πως στις ταυτότητες θα σταματούσε να αναγράφεται το θρήσκευμα (επί κυβερνήσεως του κ. Κ Σημίτη). Τότε κάποιοι μίλαγαν για το τι θα μπορούσε να σημαίνει αυτό για το μέλλον της Ελλάδος (αλλά και για οργανωμένο σχέδιο).

    Σήμερα ζούμε αυτό το μέλλον. Το μέλλον είναι εδώ. Σήμερα έχουμε φτάσει σε ένα σημείο όπου ο πρωθυπουργός ανακοινώνει προσωπικά την δημιουργία ηλεκτρονικών ταυτοτήτων (λες και πρόκειται για κάποιο τεχνολογικό επίτευγμα, όπως πχ η πτήση του Γιούρι Γκαγκάριν) και ουδείς στα ΜΜΕ αναρωτιέται κατά πόσο θα αναγράφεται το θρήσκευμα στις ηλεκτρονικές ταυτότητες. Η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΟΤΑΜΙ μοιράζει αφειδώς ιθαγένειες, αλλά ουδείς γνωρίζει πόσες.

    Ακόμη καλύτερα ο κος Πιερρακακης ετοιμάζει τον “αριθμό πολίτη” που θα αντικαταστήσει τα πάντα, ακόμη και το όνομα μας. Θα γίνουμε όλοι ένας αριθμός. Ουδείς στον δημόσιο διάλογο έχει αναρωτηθεί τι μπορεί να σημαίνει αυτό. Ουδείς. Το μόνο για το οποίο φαίνεται απασχολεί τον δημόσιο διάλογο είναι τα επιδόματα που θα μοιραστούν στους αριθμούς (πολίτες). Το αν οι αριθμοί (πολίτες) είναι Έλληνες, δεν έχει καμία σημασία.

    Η Γεωργία Μελονι δηλώνει “είμαι Ιταλίδα, γυναίκα, Χριστιανή, δεν είμαι αριθμός” και πλησιάζει την πρωθυπουργία στην Ιταλία.

    Στην Ελλάδα οι πολιτικοί αρχηγοί τι ακριβώς δηλώνουν; Τσακώνονται μεταξύ τους αλλά τι ακριβώς πρεσβεύουν; Διαφέρουν μεταξύ τους; Πόσο και πού; Στο ποιος θα μοιράσει περισσότερα επιδόματα στους αριθμούς;

    Και ουδείς, πραγματικά ουδείς στον δημόσιο διάλογο δεν αναρωτιέται καν για το μέλλον της Ελλάδας. Ουδείς φαίνεται να ενδιαφέρεται.

    Όμως, το μέλλον θα έρθει. Πως θα είναι αυτό το μέλλον;

  2. Όμως, για να τα αναφέρουμε σωστά, μπορεί να μην ενδιαφέρεται ουδείς στην Ελλάδα για το μέλλον της Ελλάδος, αυτο δεν σημαίνει, όμως, πως δεν ενδιαφέρονται αλλού για το μέλλον της Ευρώπης. Δείτε τι συμβαίνει στην Δανία με τους “Νόμους για τα Γκέττο”, η πρώτη χώρα η οποία χρησιμοποιεί στην νομοθεσία της τον όρο “γκέττο”. Δείτε τι συμβαίνει στην Σουηδία μετά τον πόλεμο προ μερικών μηνών στις Σουδικές πόλεις και τους σοβαρούς τραυματισμούς εκατοντάδων αστυνομικών. Η πρωθυπουργός της χώρας δήλωσε “αποτύχαμε στην ενσωμάτωση των μεταναστών”. Αποτύχαμε. Απέτυχαν, οι Σουηδοί. Τουλάχιστον το παραδέχονται.

    Δείτε τι γίνεται στην Γαλλία με τον Renaud Camus και το βιβλίο του The Great Replacement, δείτε τι γίνεται με τον Eric Zemmour ο οποίος δήλωνε πως θα απελάσει 1.000.000 μετανάστες αν γίνει πρόεδρος, παρακολουθειστε το CNews και το Valeurs Actuelles.

    Μπορεί στην Ελλάδα η κοινή γνώμη να ελέγχεται από μία χούφτα “μεγαλοδημοσιογράφων” και να μην φαίνεται κανείς να ασχολείται με το μέλλον, όμως αυτό δεν σημαίνει πως συμβαίνει το ίδιο παντού. Για παράδειγμα, εδώ, υπάρχει συνέντευξη με τον συγγραφέα του βιβλίου The Strange Death of Europe, Douglas Murray: https://www.youtube.com/watch?v=eQXHc-tJMXM

  3. Ιδρύσαμε πανεπιστημιακή αστυνομία και διάλυσαν την αστυνομία στην επαρχία αυτό έκαναν αστυνομία μόνο για τα κανάλια..

  4. Οποίος ονηρευεται επαναλειτουργία του ΑΤ Φιλιατρών είναι βαθιά εξαπατημένος εδώ διαλύουν το ΑΤ Γαργαλιανων………

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button