Τοπικά ΝέαΦιλιατρά

Φιλιατρά: Εγκαταστάθηκαν φωτιστικά σώματα στον Πύργο του Άιφελ

Το παρκάκι που φιλοξενεί το αντίγραφο του Πύργου του Άιφελ στην στην βορειοδυτική είσοδο της πόλη των Φιλιατρών απέκτησε νέα -φωτεινή- όψη, μετά την εγκατάσταση φωτιστικών σωμάτων τύπου Led από τη Δημοτική Αρχή Τριφυλίας.

Στην ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στο λογαριασμό του συνδυασμού του δημάρχου Τριφυλίας στο facebook «Άνοδος Τριφυλίας» σημειώνονται τα εξής:

Φωταγωγήθηκε περιμετρικά, χθες βράδυ, ο χώρος που “φιλοξενεί” το αντίγραφο του Πύργου του Άιφελ, στην είσοδο της πόλης των Φιλιατρών.
Χρησιμοποιήθηκαν φωτιστικά τύπου Led, μεγάλης απόδοσης και χαμηλής κατανάλωσης, λαμβάνοντας υπόψη τις νέες τεχνολογίες εξοικονόμησης ενέργειας.

Σχετικά Άρθρα

7 Σχόλια

  1. ΌΛΟΙ ΟΙ ΔΉΜΟΙ ΑΛΛΑΧΟΥΝ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΟΔΟΦΩΤΙΣΜΟ ΜΕ ΛΑΜΠΕΣ LED ΓΙΑ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΦΩΤΙΣΜΌ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

    ΣΕ ΕΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΚΆΚΙ……..

  2. Σε μια κωμόπολη φάντασμα του εαυτού της, που έχει μείνει στη δεκαετία του 60, αυτά είναι στάχτη στα μάτια και μακριά (πολύ) από την ουσία.Ακόμα και κάποια κοντινά χωριά είναι απείρως ομορφότερα και πιο σύγχρονα από τα Φιλιατρά.

  3. Μμμ, πάλι καλά να λέτε που δεν σας έβαλε πορτοκαλί και μπλέ φώτα στις κολώνες. Περαν του ότι προφανώς πάσχει από αχρωματοψία, έχει τρελό σκάλωμα με τις ταμπέλες, τα κάγκελα κλπ. Στους Γαργαλιάνους έβαψε ακόμη και τις κολώνες της ΔΕΗ στην πλατεία άσπρες !!!!!!! λές και ζούμε στο 1950. Γελάνε και οι πέτρες. Πάντως επικρατεί η ασθητική ΑΝΟΜΟΙΟΜΟΡΦΙΑ, κάθε αντικειμενο διαφέρει απόλυτα με το διπλανό του. Μάλλον μας θεωρεί ΧΩΡΙΚΟΥΣ του 1950.

  4. Η παρέμβαση είναι απλά αηδιαστική. Τα Φιλιατρά με λίγη τύχη θα γίνουν η πρωτεύουσα του κίτς και η Κυπαρισσία και Γιάλοβα τρίβουν τα χέρια τους. Ποιός λογικός άνθρωπος θα προτιμήσει τα Φιλιατρά από τα άλλα μέρη;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button