Πολιτιστικά - Εκδηλώσεις

Φιλιατρά: Εκδήλωση για την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών

ΦΙΛΙΑΤΡΑ-2


Ξεχωριστή και ιδιαίτερη ήταν η εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, που πραγματοποιήθηκε παρουσία πλήθος κόσμου στο Πάρκο της Βλαχέρνας στα Φιλιατρά.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας σε συνεργασία με τον Οργανισμό κατά των ναρκωτικών ΟΚΑΝΑ και την ευγενική χορηγία του Φορέα Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης & Αθλητισμού του Δήμου Τριφυλίας. Τα τμήματα της ρυθμικής γυμναστικής, του παραδοσιακού χορού και η χορωδία της πόλης μας, που λειτουργούν υπό την αιγίδα του Δήμου Τριφυλίας, καθήλωσαν με το ταλέντο τους, τους παρευρισκόμενους και τους προσέφεραν μία ξεχωριστή και ιδιαίτερη βραδιά. Ο κ Σαρματζής Δημήτριος αναφέρθηκε στην μάστιγα των ναρκωτικών, προτρέποντας τα παιδιά να αθλούνται και να δραστηριοποιούνται σε συλλόγους, προκειμένου να μείνουν μακριά από τις ναρκωτικές ουσίες. Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά και στους δασκάλους τους, που στο τέλος της εκδήλωσης βραβεύθηκαν με μετάλλιο και έπαινο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button