Τοπικά ΝέαΦιλιατρά

Φιλιατρά: Μαθητική επίσκεψη στην έκθεση «Μικρασιατική Εκστρατεία, 100 Χρόνια Μετά»

Την έκθεση «Μικρασιατική Εκστρατεία, 100 Χρόνια Μετά» που φιλοξενείται στο Κτίριο Σπέντζα στα Φιλιατρά επισκέφθηκε χθες το 2ο Δημοτικό Σχολείο Κυπαρισσίας.

Οι μικροί μαθητές ξεναγήθηκαν και στην παλτεία της πόλης όπου και είδαν το σιντριβάνι, το Ηρώον, την προτομή του Στρατηγού Σταυριανόπουλου, το περίπτερο – βιβλιοθήκη του Ομίλου Δράσεων και Πολιτισμού, το Ρολόι και το Δημοτικό Κατάστημα, τις προτομές των Παπαχριστόφιλου και Μπρουμίδη, τις μαρμάρινες βρύσες, το άγαλμα με το παιδί με τη φλογέρα.

Να σημειώσουμε ότι η  έκθεση θα παρατείνει τη λειτουργία της  έως και τις 30 Νοεμβρίου 2022.  Ώρες λειτουργίας είναι 10.00 – 13.00 και  18.00 – 20.30. Κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης μπορούν τα σχολεία να επισκεφθούν την έκθεση, η οποία αποτελεί συνδιοργάνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού και της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Τριφυλίας.  Η είσοδος είναι ελεύθερη. Πληροφορίες: Στυλιανού Φωτεινή  2761360025/ 6942778793.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button