Τοπικά ΝέαΦιλιατρά

Φιλιατρά: Οι κλέφτες κρατούσαν την πόρτα για να μην μπει στο σπίτι της

kleftes


Οι κλέφτες κρατούσαν την πόρτα… για να μην μπει στο σπίτι της!

 

Τρομακτικές στιγμές έζησε απόψε ιδιοκτήτρια οικίας στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου Φιλιατρών, όταν επέστρεψε στο σπίτι της από την εκκλησία, λίγο μετά τις 21:00.
Σύμφωνα με πληροφορίες του filiatranet.gr, στην προσπάθειά της να μπει στην οικία της που βρίσκεται στον 1ο όροφο, αντιλήφθηκε κάποιον από μέσα να κρατάει την πόρτα και να μην της επιτρέπει να την ανοίξει.
Αμέσως κατάλαβε ότι κάτι περίεργο συμβαίνει και απομακρύνθηκε καλώντας σε βοήθεια.
Οι «νυχτερινοί επισκέπτες» που αιφνιδιάστηκαν από την επιστροφή της ιδιοκτήτριας, εξαφανίστηκαν από την πίσω πλευρά του σπιτιού και χάθηκαν στο σκοτάδι.
Εκμεταλλευόμενοι την απουσία των ιδιοκτητών του σπιτιού, που απουσίαζαν από τις 19:00 έως τις 21:00, «χτύπησαν» τις κατοικίες σε ισόγειο και 1ο όροφο, αφαιρώντας χρήματα, κοσμήματα και τιμαλφή.
Τα σχέδια τους χάλασε η απρόσμενη επιστροφή της ιδιοκτήτριας, που ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που έζησε το βράδυ της Μ. Τετάρτης.
Τα περιστατικά διαρρήξεων και κλοπών στην περιοχή των Φιλιατρών έχουν προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στους κατοίκους, που φοβούνται ότι η κατάσταση θα γίνει ακόμη χειρότερη, μετά την απόφαση να μπει λουκέτο στο Τοπικό Αστυνομικό Τμήμα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button