Αθλητικά

Φοβερό deal Ολυμπιακού! Γλιτώνει 6 εκατ. και φέρνει… Καρντόσο – Πολυεργαλείο στην άμυνα

Εξελίξεις υπάρχουν στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού τα τελευταία 24ωρα, καθώς μετά το «ναυάγιο» στις υποθέσεις Αράο και Κόκα, οι Πειραιώτες φορτσάρουν για να κλείσουν άμεσα τους παίκτες που ψάχνουν για να γεμίσουν τα κενά στο ρόστερ τους.

Μετά την άφιξη λοιπόν του Μεριά, στο Λιμάνι αναζητούν έναν έμπειρο αμυντικό, που θα μπορεί να καλύψει πολλές και διαφορετικές θέσεις στην τετράδα της άμυνας και αυτός δεν αποκλείεται τελικά να είναι ο Βασίλης Τοροσίδης. Ο Έλληνας άσος, για τον οποίο το Sportdog.gr σας είχε ενημερώσει από τις αρχές Ιουνίου πως βρίσκεται στην ερυθρόλευκη λίστα, μπορεί να βοηθήσει τόσο ως δεξί και αριστερό μπακ όσο και ως στόπερ, θέσεις που έχει καλύψει τα τελευταία χρόνια τόσο στις ομάδες του όσο και στην Εθνική Ελλάδας.

Η περίπτωση του «Τόρο», παρότι δεν είναι εύκολη λόγω του υψηλού συμβολαίου που ζητάει (γράφτηκε και για 800.000 ευρώ τον χρόνο…), βρίσκεται στο τραπέζι και θα απασχολήσει σοβαρά τις επόμενες ημέρες. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που κυκλοφορεί ελεύθερος, αφού δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Μπολόνια, που ξέρει καλά τον Ολυμπιακό και την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και ο οποίος μπορεί να δώσει ποιότητα και εμπειρία στην ερυθρόλευκη άμυνα.

Σκάει… μπαμ με κόλπο αλά Καρντόσο – Φήμες για Νότιγχαμ

Το όνομα του Λάζαρ Μάρκοβιτς βρίσκεται πλέον στην πρώτη γραμμή της ερυθρόλευκης επικαιρότητας, καθώς όπως σας έχει αποκαλύψει το sportdog.gr εδώ και πολλές μέρες είναι ο παίκτης με τον οποίο στο Λιμάνι θέλουν να ταράξουν τα ανερά.

Βέβαια, η περίπτωσή του παραμένει δύσκολη και όπως σας έχουμε μεταφέρει μέσω των διαδοχικών ρεπορτάζ, οι Πειραιώτες δεν πρόκειται να μπουν στην διαδικασία να αγοράσουν έναν παίκτη που μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, ούτε να δώσουν 6 εκατομμύρια ευρώ που ζητάει η Λίβερπουλ!

Η πρόταση του Ολυμπιακού σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportdog.gr είναι ένα deal α λα Καρντόσο! Δηλαδή, να καλύψουν τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, να δώσουν και ένα ποσό ως «ενοίκιο» και να προσυμφωνήσουν με τον Μάρκοβιτς από τώρα (ο οποίος ακόμη δεν έχει συμφωνήσει, κόντρα σε όσα γράφονται) για συμβόλαιο μετά το τέλος του δανεισμού και του δικού του συμβολαίου με τη Λίβερπουλ, η οποία και εν προκειμένω θα κρατήσει και ένα ποσοστό μεταπώλησης.

Μάλιστα, σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες που κυκλοφορούν στην Αγγλία, στο όλο deal δεν αποκλείεται να μπει με κάποιο τρόπο και η Νότιγχαμ, στην οποία επίσης είναι ιδιοκτήτης ο Βαγγέλης Μαρινάκης!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button