Ελλάδα

Φολέγανδρος: Συγκλονίζει ο γιατρός του νησιού – Αν είχαμε βρει την κοπέλα 10 λεπτά νωρίτερα…

Μια συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε ο αγροτικός γιατρός της Φολεγάνδρου μιλώντας για το έγκλημα που έχει προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο γιατρός ο οποίος βρήκε την 26χρονη νεκρή μέσα στο νερό στην παραλία της Λυγαριάς και προσπάθησε να την επαναφέρει στην ζωή, είπε ότι προσπάθησε να της κάνει αναπνευστική ανάνηψη και συνειδητοποίησε ότι ήταν ακόμα ζεστή. «Αν είχε ανασυρθεί 10 λεπτά νωρίτερα από το νερό ενδεχομένως να είχε σωθεί», σημείωσε ο γιατρός.

Η μαρτυρία του έρχεται να ενισχύσει τα ευρήματα από τη νεκρόψία/νεκροτομή του θύματος της νέας γυναικοκτονίας στην Ελλάδα, καθώς ο ιατροδικαστής τόνισε ότι δεν αποκλείεται ο 30χρονος να χτύπησε την κοπέλα κοντά στα βράχια με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της, να την έσυρε και να την πέταξε στην θάλασσα. Δεν μπορεί όμως να επιβεβαιωθεί ιατροδικαστικά πτώση από τόσο μεγάλο ύψος και σύρσιμο στα βράχια, όμως, σε κάθε περίπτωση, διαπιστώνεται ότι η κοπέλα ζούσε όταν έπεσε στο νερό.

Στο μεταξύ στην Κορυδαλλό οδηγήθηκε ο 30χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 26χρονης, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της και κρίθηκε προφυλακιστέος. Αρχικά θα μεταφερθεί στο ψυχιατρείο των φυλακών, για να διενεργηθεί η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη που έχει ζητήσει η υπεράσπιση του, εάν αυτό κριθεί απαραίτητο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button