Ελλάδα

Φολέγανδρος: Την σκότωσε γιατί πήραν λάθος δρόμο

Νέα στοιχεία έρχονται να προστεθούν στο παζλ της δολοφονίας της άτυχης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο. Σύμφωνα με νέες αποκαλύψεις όλα ξεκίνησαν από έναν τσακωμό που είχαν ο 30χονος με την 26χρονη επειδή πήραν λάθος δρόμο μιας κι ο αρχικός προορισμός τους, δεν ήταν η παραλία της Λυγαριάς.

 

Σύμφωνα με το Open, το ζευγάρι ήθελε να μεταβεί σε άλλη τοποθεσία του νησιού αλλά έχασαν τον δρόμο. Αυτό ήταν η αιτία για να ξεκινήσει ένας μεγάλος καυγάς μεταξύ του 30χρονου και της 26χρονης Γαρυφαλλιάς που οδήγησε στη δολοφονία της. Ο 30χρονος φέρεται να την κατηγόρησε την 26χρονη ότι εκείνη έφταιξε που έχασαν το δρόμο για τον προορισμό τους κι άρχισε ο τσακωμός μέσα στο αυτοκίνητο, που κατέληξε στο να την πετάξει από τα βράχια.

Όπως είπε στην κατάθεση του ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος κατά την διάρκεια του τσακωμού, κατά λάθος σήκωσε το χειρόφρενο με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να βγει εκτός δρόμου και να φτάσει κοντά στο χείλος του γκρεμού. Σύμφωνα με την Αστυνομία όταν η 26χρονη βγήκε έντρομη από το όχημα την ακολούθησε σε απόκρημνο σημείο, όπου διαπληκτίστηκαν και την έσπρωξε προς τη θάλασσα. Οταν οι αστυνομικοί τον ρώτησαν γιατί έσπρωξε την κοπέλα, ο ίδιος αποκρίθηκε, ότι «ήταν η κακιά η ώρα» και πρόσθεσε ότι «δεν ήθελα να την σκοτώσω και δεν είχα προσχεδιάσει τίποτα».

Στη συνέχεια, όταν διαπίστωσε ότι η 26χρονη είχε χάσει τις αισθήσεις της, απομακρύνθηκε από το σημείο, εγκαταλείποντας τα προσωπικά του αντικείμενα, έως ότου εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς. Ο συλληφθείς, ο οποίος παραδέχτηκε την ενοχή του, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Νάξου.

Ιατροδικαστής: Πέθανε από πνιγμό η 26χρονη Γαρυφαλλιά – Θα μπορούσε να την είχε σώσει

Σε πνιγμό οφείλεται ο θάνατος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς που εντοπίστηκε νεκρή στη Φολέγανδρο, όπως προκύπτει από τη νεκροψία-νεκροτομή που διενεργήθηκε στην Αθήνα. Από τα στοιχεία της νεκροψίας – νεκροτομής που διενήργησε ο ιατροδικαστής, Ηλίας Μπογιόκας, ο θάνατος της 26χρονης προήλθε από πνιγμό δια θαλάσσιου ύδατος επί βάθους κακώσεων. Υπάρχουν τραύματα συμβατά με την πτώση, σαν να έχει κυλήσει το σώμα της στα βράχια πριν καταλήξει στη θάλασσα. Η κοπέλα είτε είχε χάσει τις αισθήσεις της όταν έπεσε στο νερό, είτε είχε τραύματα που την καθιστούσαν ανήμπορη να κολυμπήσει, με αποτέλεσμα τον πνιγμό της. Πάντως, ζούσε όταν έπεσε στη θάλασσα.

Στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς ο 30χρονος ανέφερε ότι νόμιζε πως η άτυχη κοπέλα ήταν ζωντανή και έπεσε και αυτός για να τη βοηθήσει αλλά όταν είδε ότι δεν είχε τις αισθήσεις της φοβήθηκε και βγήκε έξω από το νερό και έφυγε.

Η μάρτυρας που τα είδε όλα

Μία μόνιμη κάτοικος της Φολεγάνδρου που είχε πάει για μπάνιο στη διπλανή παραλία από τη Λυγαριά, όπου βρέθηκε νεκρή η 26χρονη Γαρυφαλλιά, ενημέρωσε την Αστυνομία για τον 30χρονο καθ’ ομολογίαν δολοφόνο. Η Ειρήνη Μαρινάκη, είδε τον 30χρονο σε κοντινή απόσταση από το αυτοκίνητο που βρισκόταν εκτός δρόμου και πήρε τηλέφωνο την αστυνομία. «Είδα τη φωτογραφία του στο facebook. Ο νεαρός είχε χαρακτηριστική κόμμωση με τα σγουρά μαλλιά και το συγκράτησα. Μετά πήγαμε στην παραλία για μπάνιο και όταν γυρνούσαμε, περνούσαμε από το σημείο όπου βρισκόταν το αυτοκίνητο και είδα να ξεπροβάλει ένας άνθρωπος με μαλλί φουντωτό. Αυτομάτως το μυαλό μου πήγε στη φωτογραφία που είχα δει και ενημέρωσα την Αστυνομία» είπε η κυρία Μαρινάκη μιλώντας στο OPEN.

«Το αυτοκίνητο φαινόταν από το δρόμο. Ο 30χρονος κινούταν κοντά στο αυτοκίνητο, σε απόσταση δέκα μέτρων από το δρόμο. Ήταν το χαρακτηριστικό κούρεμα, το είχα συγκρατήσει όταν είδα τη φωτογραφία άρα μετά όταν αντίκρισα έναν άνδρα με φουντωτό μαλλί στο αυτοκίνητο χωρίς να υπάρχει κανένα μέσο σταματημένο στο δρόμο, κατάλαβα πως δεν ήταν τουρίστας ή επισκέπτης. Έφυγα κατευθείαν και πήγα πιο πάνω για να πάρω τηλέφωνο την αστυνομία», ανέφερε.

Mετά το τηλεφώνημα της κυρίας Μαρινάκη, δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. και του Λιμενικού έσπευσαν στο σημείο και ο 30χρονος απειλούσε να αυτοκτονήσει. Ο άνδρας εν τέλει παραδόθηκε και φέρεται να έλεγε συνεχώς την φράση «ήταν η κακιά η ώρα, μαλώσαμε, χάλασε η φάση».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button