Ελλάδα

Φολέγανδρος: Τη χτύπησε πριν την πετάξει στον γκρεμό – Φώναζε «βοήθεια» η Γαρυφαλλιά

Νέα στοιχεία για την άγρια δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες ο 30χρονος δράστης φέρεται να την ξυλοκόπησε πριν τη σπρώξει στον γκρεμό και την αφήσει αβοήθητη να πνιγεί…

Καταρχάς η ιατροδικαστική έκθεση έδειξε ότι η κοπέλα ήταν ζωντανή όταν έπεσε στη θάλασσα.

Ωστόσο σύμφωνα με τα νέα στοιχεία το θύμα έχει χτυπήματα στο κεφάλι τα οποία δεν ταιριάζουν με τα όσα έχει υποστηρίξει προανακριτικά ο 30χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος.

Υπενθυμίζεται, ότι ο δράστης είχε ισχυριστεί πως όταν έριξε το αυτοκίνητο στην πλαγιά και η νεαρή κοπέλα βγήκε τρομοκρατημένη, εκείνος την ακολούθησε και πάνω στον καβγά την έσπρωξε δυο φορές, ρίχνοντάς την στα βράχια και εν συνεχεία στη θάλασσα, όπου πνίγηκε…

Όμως, όπως αναφέρει το Έθνος, η 26χρονη Γαρυφαλλιά σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση έφερε χτύπημα στο μάτι, που φαίνεται ότι έχει προκληθεί από γροθιά. Συγκεκριμένα σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα γίνεται λόγος για «μώλωπα οφθαλμού».
Ζητούσε βοήθεια…

Παράλληλα νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι η 26χρονη κοπέλα όταν βγήκε από το αυτοκίνητο καλούσε σε βοήθεια…

Το ότι καλούσε σε βοήθεια φέρεται να το έχει υποστηρίξει και ο 30χρονος δράστης στους αστυνομικούς. Φέρεται συγκεκριμένα να τους είπε: «Καλούσε σε βοήθεια. Σιγά δεν της είχα κάνει και κάτι για να καλεί σε βοήθεια. Ένιωσα μειονεκτικά που το κάνει. Έφυγε από το αυτοκίνητο και έφτασε στην άκρη του γκρεμού. Εγώ της φώναζα από το αυτοκίνητο και μετά κατέβηκα από αυτό».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button