Ελλάδα

Φρίκη: Βίαζαν επί τρεις ημέρες 19χρονη κοπέλα σε διαμέρισμα στα Πατήσια

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης γυναικών που έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, θύμα είναι μία 19χρονη κοπέλα, αλβανικής υπηκοότητας, η οποία επί τρεις ημέρες (από τις 23 έως τις 26 Ιουνίου) βιαζόταν αλλεπάλληλα από δύο ομοεθνείς της, ηλικίας 20 και 21 ετών.

Με βάση πηγές από την ΕΛ.ΑΣ. η κοπέλα κατήγγειλε στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών ότι γνωρίστηκε με έναν από τους δύο μέσω δημοφιλούς εφαρμογής γνωριμιών και έτσι έκλεισαν ραντεβού να βρεθούν την περασμένη Τετάρτη σε σπίτι στο κέντρο της Αθήνας, κοντά στον Άγιο Νικόλαο. Εκεί λίγο αργότερα εμφανίστηκε και ο δεύτερος άνδρας και άρχισαν να κακοποιούν την κοπέλα επανειλημμένως, δίνοντάς μάλιστα -όπως είπε στους αστυνομικούς- ναρκωτικές ουσίες, προκειμένου να μην αντιστέκεται στις αρρωστημένες ορέξεις τους.

Την απελευθέρωσαν το πρωί του Σαββάτου στο λιμάνι του Πειραιά και στη συνέχεια οι δυο τους επιβιβάστηκαν στο πλοίο της γραμμής με προορισμό τη Μύκονο. Η 19χρονη, όμως, έσπευσε στις Αρχές και κατήγγειλε τα όσα φρικτά βίωσε επί τρεις ημέρες και έτσι οι δράστες συνελήφθησαν με το που έφτασαν στο νησί των ανέμων.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθησαν, σήμερα το μεσημέρι στη Μύκονο, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών σε συνεργασία με την Αστυνομική Υποδιεύθυνση Μυκόνου, δύο αλλοδαποί, ηλικίας 21 και 20 ετών, κατηγορούμενοι για βιασμό και παράνομη κατακράτηση.

Πρωινές ώρες της σήμερον (26-6-2021), 19χρονη αλλοδαπή κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών την παράνομη κατακράτηση της επί τριήμερο σε οικία στην Αθήνα και το βιασμό της από τους ανωτέρω, οι οποίοι την απελευθέρωσαν σήμερα το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά.

Κατόπιν των ανωτέρω και την έρευνα της ανωτέρω Υπηρεσίας, ταυτοποιήθηκαν και εντοπίστηκαν οι κατηγορούμενοι και σε συνεργασία με την Αστυνομική Υποδιεύθυνση Μυκόνου και το Λιμεναρχείο Μυκόνου, συνελήφθησαν σήμερα το μεσημέρι στη Μύκονο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button