Κόσμος

Φρίκη στην Ουαλία: Μητέρα δολοφόνησε τον 5χρονο γιό της, υπέμεινε βασανιστήρια από τον πατριό του

Ένοχους για την δολοφονία του 5χρονου Λόγκαν Μουάνγκι έκρινε την Πέμπτη το Δικαστήριο του Στέμματος στο Κάρντιφ (εκδικάζει σοβαρές ποινικές υποθέσεις) τον 40χρονο Τζον Κολ, πατριό του αγοριού και την 31χρονη μητέρα του, Άνγκαραντ Γουίλιαμσον ενώ το δικαστήριο έκρινε ένοχο για συμμετοχή στο φόνο και 14χρονο, του οποίου το όνομα δεν δόθηκε στην δημοσιότητα εξαιτίας της ηλικίας του.

Το πεντάχρονο αγόρι δολοφονήθηκε από τη μητέρα του, τον πατριό του και έναν 14χρονο νεαρό μετά από μήνες κακοποίησης και φυλάκισης στο «μπουντρούμι» της μικρής, σκοτεινής κρεβατοκάμαρας του.

Εβδομάδες πριν πεθάνει, υπέστη κάταγμα της κλείδας, αλλά δεν μεταφέρθηκε για θεραπεία. Και οι τρεις κατηγορούμενοι κατηγορήθηκαν επίσης για διαστρέβλωση της πορείας της δικαιοσύνης.

Κοιτάζοντας πίσω στο 2021 _ Greenpeace

Το παιδί βρέθηκε πεταμένο στο ποτάμι κοντά στο χωριό του Σαρν στο Μπρίτζεντ στις 31 Ιουλίου του περασμένου έτους. Φορούσε πιτζάμες και λέγεται ότι είχε υποστεί μια «βίαιη και διαρκή επίθεση».

Όταν πέθανε, βρισκόταν σε απομόνωση για 10 ημέρες αφού είχε βρεθεί θετικός στην COVID-19 και του φέρονταν σαν «κρατούμενο», είπε η εισαγγελία. Οι Αρχές είπαν οτι εξαφανίστηκε από τα μάτια των αρχών, με την οικογένειά του να χρησιμοποιεί την πανδημία ως πρόσχημα για να τον κρύψει και να τον κακοποιήσει.

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button