ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην κεντρική πλατεία των Γαργαλιάνων [εικόνες – βίντεο]

Σε Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς οι Γαργαλιάνοι

Σε ρυθμό Χριστουγέννων και επίσημα η πόλη των Γαργαλιάνων από σήμερα το βράδυ μετά την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου, στην κατάμεστη από κόσμο κεντρική πλατεία της πόλης, όπου σε μια όμορφη και ζεστή εκδήλωση μικροί και μεγάλοι πέρασαν όμορφες στιγμές.

Το δένδρο φωταγώγησε ο δήμαρχος Γιώργος Λεβεντάκης, που μαζί με τα καθιερωμένα “χρόνια πολλά” ευχαρίστησε τους συνεργάτες του, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει για την συνεργασία του, τόσο το τοπικό συμβούλιο των Γαργλιάνων όσο και τον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης των Γαργαλιάνων.

Η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου έγινε υπό τους ήχους της Δημοτικής Φιλαρμονικής Γαργαλιάνων και της Δημοτικής Φιλαρμονικής Κυπαρισσίας.

Χριστουγεννιάτικα ακούσματα πλημμύρισαν την πλατεία των Γαργαλιάνων χαρίζοντας μια μελωδία χαράς και ευτυχίας με την χορωδία «Πολύμνια» να τραγουδά χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ενώ το τμήμα μπαλέτου του Μορφωτικού Συλλόγου Γαργαλιάνων εντυπωσίασε για ακόμη μια φορά χορεύοντας σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς!

Την εκδήλωση ομόρφυνε γευστικά το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Καλαμάτας, όπου μαγείρεψε νόστιμα εδέσματα.

Εντυπωσιάζει το χριστουγεννιάτικο σπιτάκι στην κεντρική πλατεία που περιμένει να υποδεχτεί ντόπιους και επισκέπτες!

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία, εκπροσώπων του Δήμου Τριφυλίας και εκπροσώπων φορέων.

Δείτε εικόνες και βίντεο:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button