Τοπικά Νέα

Φωτιά κατέστρεψε ολοσχερώς διώροφη κατοικία στον Πύργο Τριφυλίας [εικόνες]

Κινδύνευσαν δυο ηλικιωμένες γυναίκες

Ολοσχερώς κάηκε μια μονοκατοικία σήμερα το πρωί, στον Πύργο Τριφυλίας. Μάλιστα, την τελευταία στιγμή κατάφεραν να βγουν από την οικία δυο ηλικιωμένες γυναίκες. Η πυρκαγιά ξεκίνησε στο εσωτερικό κατοικίας, ενώ απείλησε και γειτονικά σπίτια!

Εννέα οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, 6 από την Π.Υ. Γαργαλιάνων, 1 από την Π.Υ. Καλαμάτας και 1 από το Π.Κ. της Κυπαρισσίας και 18 πυροσβέστες ήταν αυτοί που για δύο περίπου ώρες έδιναν μάχες για να πετύχουν την ολοκληρωτική κατάσβεσή της αλλά και να μην επεκταθεί σε γειτονικά σπίτια, ωστόσο κατάφερε να κάψει ολοσχερώς το εσωτερικό της κατοικίας απ’ όπου ξεκίνησε. Επικεφαλής των δυνάμεων της Π.Υ. ήταν ο Υποδιοικητής της Π.Υ. Γαργαλιάνων Πυραγός ΗλίαςΤσιγαράς.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Α.Τ. Γαργαλιάνων αλλά και συνεργείο της ΔΕΗ.

Να σημειωθεί πως, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, οι πυροσβέστες αντιμετώπισαν προβλήματα ανεφοδιασμού γιατί οι κρουνοί δεν λειτουργούν στο χωριό και χρειαζόταν να ψάχνουν στα γειτονικά χωριά.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η προανάκριση για τα αίτια που προκάλεσαν τη φωτιά.

 

Σχετικά Άρθρα

2 Σχόλια

  1. Καλημέρα καλή εβδομάδα!Με ολο το σεβασμό στην πυροσβεστική Υπηρεσία και στους ήρωες πολλές φορές πυροσβέστες για το σημαντικό έργο που επιτελούν,καλο θα ειναι οταν δεν “εργάζονται” ας ελενχουν τους κατά τόπους κρουνούς της περιφέρειας τους!!Ίσως έτσι το Κακό να είναι μικρότερο!!

    1. Έλεγχος γίνετε 2 φορές κάθε έτος από την πυροσβεστικη κ τα αποτελέσματα στέλνονται στον αρμόδιο δήμο που ειναι υπεύθυνος για την συντήρηση των κουρνων. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button