Ελλάδα

Φωτιές: 11 συλλήψεις και 142 προσαγωγές στην Αττική για εμπρησμούς

Σύμφωνα με τις καταγγελίες που έχουν γίνει από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η μεγάλη φωτιά στην Κερατέα, υπάρχουν υπόνοιες για εμπρησμό. Ο ίδιος ο δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς αναφέρθηκε σε όσα είδε εργαζόμενος στον Δήμο ενώ ανάλογες καταγγελίες έγιναν και από αυτόπτη μάρτυρα.

Διαβάστε ακόμη: Φωτιά στην Κερατέα: Καταγγέλει εμπρησμό ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής

Οι συγκεκριμένες καταγγελίες εξετάζονται από τις αρμόδιες Αρχές και έρχονται σε συνέχεια προσαγωγών αλλά και συλλήψεων που έγιναν τις προηγούμενες ημέρες για εμπρησμούς σε όλη την Ελλάδα.

Όπως αποκάλυψε ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Αστυνομίας Απόστολος Σκρέκας, μιλώντας στην ΕΡΤ συνολικά έχουν γίνει 164 προσαγωγές και 21 συλλήψεις. Από αυτές, οι 11 συλλήψεις και 142 προσαγωγές έχουν πραγματοποιηθεί μόνο στην Αττική.

«Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζονται. Προσπαθούν να συνθέσουν ένα παζλ. Δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει κάποιο οργανωμένο σχέδιο εμπρησμού. Θα προσπαθήσουμε να τους εντοπίσουμε» σχολίασε ο κ. Σκρέκας και προσέθεσε αναφερόμενος στις καταγγελίες πως: «Το μεγαλύτερο μέρος των συλλήψεων που σχετίζονται με εμπρησμό έγιναν κατόπιν καταγγελίας. Όλα τα στοιχεία εξετάζονται. Βρίσκεται σε εξέλιξη η έρευνα».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button