Εκλογές 2019

Χάιδω Παναγιωτοπούλου από τα Φιλιατρά: “Στις 26 Μαΐου να πούμε ένα μεγάλο ΝΑΙ στην αλλαγή” [εικόνες – βίντεο]

Τα Φιλιατρά δεν θα αντιμετωπίζονται πλέον σαν τον φτωχό συγγενή της Τριφυλίας, είναι ο στυλοβάτης της τοπικής οικονομίας!

Πλήθος Τριφύλιων ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της υποψήφιου δημάρχου και επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «Τριφυλία Πρωταγωνίστρια», Χάιδως Παναγιωτοπούλου, στην πρώτη ανοικτή προεκλογική ομιλία της στα Φιλιατρά το βράδυ της Τετάρτης 22 Μαΐου 2019.

Η κα Παναγιωτοπούλου, πριν την έναρξη της ομιλίας της παρουσίασε τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους που πλαισιώνουν το ψηφοδέλτιό της στα Φιλιατρά.

Τα Φιλιατρά δεν θα αντιμετωπίζονται πλέον σαν τον φτωχό συγγενή της Τριφυλίας, είναι ο στυλοβάτης της Τριφυλίας, είπε η κα Παναγιωτοπούλου, αναφέροντας όλα τα οικονομικά πλεονεκτήματα της περιοχής.

Σας έχω αγαπήσει και θέλω να σας φροντίσω, έχω αγαπήσει τα Φιλιατρά και θέλω να σας φροντίσω.

Όσον αφορά τα έργα υποδομών αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη σύνδεση με το νέο δίκτυο ύδρευσης και στην αποκατάσταση του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης, στη συντήρηση και εκσυγχρονισμό του βιολογικού καθαρισμού των Φιλιατρών, στην αποκατάσταση του εσωτερικού οδικού δικτύου της πόλης, στην καθαριότητα της πόλης, στην επέκταση του δημοτικού φωτισμού, στην ανακαίνιση όλων των δημοσίων κτηρίων, αλλά και της πλατείας της πόλης.

Μιλώντας για την απουσία του αστυνομικού τμήματος, τόνισε ότι θα γίνουν προσπάθειες για να ανοίξει το Α.Τ. Φιλιατρών, ιδρύοντας ταυτόχρονα και δημοτική αστυνομία. Μίλησε για την κατασκευή λιμνοδεξαμενών για την άρδευση των καλλιεργούμενων εκτάσεων, και την δημιουργία γεωργικής σχολής στο κτήριο του ΕΛΓΟ Δήμητρα.

«Πρέπει να αναδειχτούν τα παρατημένα λιμάνια της Αγίας Κυριακής και του Αγριλιού», τόνισε, ενώ αναφέρθηκε στην αναβάθμιση του ΚΕΦΙΑΠ Φιλιατρών για να λειτουργεί σύμφωνα με τον προορισμό του. «Το αύριο των Φιλιατρών θα είναι πολύ καλύτερο, θα δουλέψω σκληρά για να εγγυηθώ το μέλλον των Φιλιατρών. Θα είμαστε δίπλα σας κάθε μέρα», είπε η κα Παναγιωτοπούλου.

Κάλεσε του ψηφοφόρους να σκεφτούν αξιοκρατικά, με κριτήρια το ήθος, την ικανότητα και τη διαχρονική συνέπεια, ζητώντας την ευκαιρία προκειμένου να «ξυπνήσει» την Τριφυλία, κάνοντάς τη προορισμό και πρωταγωνίστρια στις εξελίξεις. «Ένα μεγάλο «ναι» στην ανατροπή, στην αλλαγή, σε ένα καλύτερο αύριο γεμάτο φως με σκληρή δουλειά και προσπάθεια. Να σκεφτείτε ποιοι μπορούν και έχουν την ικανότητα να προσφέρουν ένα καλύτερο αύριο, να είναι συνεπής στα λογία τους. Να είμαστε όλοι μαζί συνοδοιπόροι σε αυτό το όμορφο ταξίδι», είπε κλείνοντας η κα Παναγιωτοπούλου.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button