Τοπικά Νέα

Χάιδω Παναγιωτοπούλου: Ο «βασιλιάς» είναι γυμνός – «Περιπλανώμενος στις εμμονές του, ο θιασάρχης Γεώργιος Λεβεντάκης»

«ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΣΤΟ ΔΕΛΦΙΝΑΡΙΟ» το προχθεσινό δημοτικό συμβούλιο. Η δημοτική αρχή προκειμένου να αναγκάσει την αντιπολίτευση  να την κάνει συνένοχο  στα λάθη και στις παραβάσεις της, να αποδεχτεί να σπάσει το τεχνικό πρόγραμμα και ακολούθως τον προϋπολογισμό του Δήμου πάνω από 20.000.000 ευρώ, σε απευθείας αναθέσεις, χωρίς τη διαφάνεια που ορίζει ο νόμος, παγίδευσε αγνούς γονείς, λέγοντάς τους ψέματα ότι δεν μπορεί να κάνει έργο στα σχολεία, γιατί του έχει δέσει τα χέρια η αντιπολίτευση. Σε τρία δημοτικά συμβούλια χρησιμοποίησε γονείς που αγωνιούν για το σχολικό περιβάλλον των παιδιών τους, για να καλύψει την αδράνειά του τέσσερα χρόνια, για τα σχολεία. Προσπάθησε να κάνει άλλη μια φορά το άσπρο μαύρο, και να μεταθέσει τις δικές του ευθύνες στις προηγούμενες δημοτικές αρχές.

Γιατί η δημοτική αρχή τα έτη 2019, 2020, 2021, 2022, που είχε ψηφισμένα τεχνικά προγράμματα, προϋπολογισμούς και χρήματα για τη σχολική στέγη όπως κάθε χρόνο,  δεν έκανε τις νόμιμες διαδικασίες και δεν τα έφερε τα θέματα αυτά στο δημοτικό συμβούλιο; Γιατί δεν έχει κάνει τους αντισεισμικούς ελέγχους τουλάχιστον, σε όλα τα σχολεία της Τριφυλίας; Γιατί δεν μπορεί. Ο Δήμαρχος Διοικεί το Δήμο και όχι η αντιπολίτευση. Ας το δεχτεί ότι δεν μπορεί και μην το παίζει αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση. Παγκόσμια πρωτοτυπία στο Δήμο Τριφυλίας η τακτική Λεβεντάκη. Αυτή είναι η κατάντια του Δήμου τα έτη  2019 – 2023, Δημοτική αρχή Λεβεντάκη. Περιπλανώμενος στις εμμονές του,  ο θιασάρχης Γεώργιος Λεβεντάκης, προσβάλλοντας ακόμα και ανθρώπους που τον εμπιστεύτηκαν και οι οποίοι κινδυνεύουν εξ΄ αιτίας του να είναι υπόλογοι στο μέλλον,  πλήρως ανίκανος να διοικήσει το Δήμο, με προπαγάνδα και παραπληροφόρηση, τέσσερα σχεδόν χρόνια Δήμαρχος, έχει εγκλωβίσει το Δήμο στην εμμονή του τι δεν έχει γίνει εδώ και 30 χρόνια!! Ένας Γεώργιος Λεβεντάκης που κάνει τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου  τον αρχιτέκτονα, τον Πολιτικό Μηχανικό, τον υδραυλικό, τον ηλεκτρολόγο, το μηχανικό αυτοκινήτων, τον κηπουρό, τον έμπορο, τον επιχειρηματία, τον  εφοπλιστή, τον ευεργέτη, τον τιμωρό, τον εισαγγελέα, το Δικαστή Τρεντ και το μόνο που δεν μπορεί να κάνει είναι το Δήμαρχο! Γιατί ποτέ δεν μπόρεσε να μάθει ότι η συλλογικότητα και η συνεργασία είναι το μεγαλείο της αυτοδιοίκησης. Ό,τι και να κάνε η αυτοδιοίκηση της Τριφυλίας δεν πρόκειται να μεταβεί στην «κουτσαβίστικη» εποχή που προσπαθεί να τη φέρει. Συνεχώς παριστάνει τον αδικημένο για να κρύψει την ανικανότητά του πίσω από την αντιπολίτευση. Ας μας πει λοιπόν συγκεκριμένα  πιο έργο οραματίστηκε, ξεκίνησε ή τελείωσε ο ίδιος αυτά τα τέσσερα χρόνια. Επιμελώς συγκρίνει τον εαυτό του με το τι δεν έχει γίνει στο Δήμο εδώ και τριάντα χρόνια. Ταυτόχρονα περηφανεύεται και καπηλεύεται ως δικά του τα έργα που έχουν ξεκινήσει από τις προηγούμενες Δημοτικές και Περιφερειακές αρχές, από δεκαετίες και από τύχη και μόνο, έσκασαν πάνω του: του σύνδεσμου Τέλου Άγρα, Άνω Πόλη Κυπαρισσίας, Βιολογικό Γαργαλιάνων, Δεκατεσσάρων, Ενεργειακή Αναβάθμιση Κολυμβητηρίου Κυπαρισσίας, open mall και άλλα και ακόμα δεν έχει τελειώσει και τίποτα από αυτά. Ας μη σχολιάσουμε για Λιμάνια και μεγάλες υποδομές που βρίσκονται στη χειρότερη μοίρα όλων των εποχών της Τριφυλίας!

Το κατασκευασμένο αφήγημα του «Σωτήρα» που παρουσίασε το 2019, έχει καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος. Παρότι του δόθηκε η ευκαιρία, την πέταξε στον κάλαθο των αχρήστων.  Παραπλάνησε μια ολόκληρη Τριφυλία με ψέματα. Και τώρα πια ο «Βασιλιάς» είναι γυμνός, χωρίς «αυλή» κυριευμένος από βοναπαρτισμό, εγωκεντρισμό, τυχοδιωκτισμό, ψέματα και προπαγάνδα. Φθάνει πια!

Φοβάσαι! Φοβάσαι για τις ανομίες και παρανομίες σου και αυτό φαίνεται ακόμα και από τις μελέτες σου, που πηγαινοέρχονται σαν κουρελόχαρτα στις διάφορες υπηρεσίες. Φοβάσαι τους υπαλλήλους που έχουν στους ώμους τους την υλοποίηση του έργου του Δήμου, που με την απειλή της τιμωρίας τους προσπαθούν να κάνουν τη δουλειά τους. Φοβάσαι την αλλαγή γιατί τότε θα διαπιστώσουν το κακό που έχεις κάνει στο Δήμο Τριφυλίας.  Πάνω από όλα φοβάσαι για τον ίδιο σου τον εαυτό. Οι εταιρείες που έκαναν τους ελέγχους στην ΔΕΥΑΤ και στα νομικά πρόσωπα, από πού προέρχονται; Πότε συστάθηκαν; Και από ποιους;

Δεσμεύομαι ότι θα ελεγχθούν όλες οι απευθείας αναθέσεις, οι προφορικές αναθέσεις, τα εντέλλεσθε και όλα τα πεπραγμένα σου

Είσαι μόνο μια κακή στιγμή στην ιστορία της Τριφυλίας”.

ΧΑΪΔΩ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

Σχετικά Άρθρα

30 Σχόλια

  1. Kυρία Χάιδω οταν ήσουν μαζί του σαν αντιδήμαρχος δεν μας τα έλεγες αυτά.
    Τώρα μας τα λές, λίγους μήνες πρίν τις ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ;
    Δεν μπορούμε να σε πιστέψουμε τώρα, είναι αργά….

    1. ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΕΝΘΕΡΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΛΕΒΕΝΤΑΚΗ ( ΑΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ).

      ΟΛΟΙ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΓΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ.

      ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΙΣΤΕΨΕ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ.

      ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΤΑΧΘΗΚΕ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ.

      ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΤΙ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΗ.

      ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟΣ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΕΙΤΕ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.

      ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

      ΕΙΜΑΙ ΘΙΑΣΩΤΗΣ ΤΟΥ ” ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ” ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΕ ΠΙΟ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΜΑΤΙΑ.

      ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Η ΚΥΡΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ.

      ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ
      ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕ ΟΣΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΔΙΑ .

      ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ ΧΑΙΔΩ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ………..ΔΑΓΚΩΤΟ……ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΠΟΡΕΙ….ΓΙΑΤΙ ΔΙΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΡΧΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΕΚΑΝΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΩΣ ΜΑΧΙΜΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ.

  2. Κα Παναγιωτοπούλου, το άρθρο σας με εκφράζει απόλυτα. Ο κος Δήμαρχος είναι ένας κοινός λαοπλάνος. Περιορίστηκε σε έργα βιτρίνας αντί να σκύψει πάνω από τα πραγματικά προβλήματα της Τριφυλίας. Αλλά και αυτά τα έργα βιτρίνας, παράνομα είναι όλα. Χωρίς μελέτες, χωρίς τίποτα…. Σε λίγους μήνες θα αποτελεί παρελθόν. Είστε η επόμενη Δήμαρχος Τριφυλίας! Σας έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη!

  3. Τιμή και δόξα στην Τριφυλία μας… Έρχεται το μέλλον, το νέο, η ελπίδα. Και πάνω απ’ όλα η περηφάνεια γιά τον τόπο μας.

  4. πράγματι ο δρόμος ανοίγει για την κ. Χάϊδω, αυτή είναι η πιό πιθανή ως επόμενη Δήμαρχος. Ο Λεβεντάκης έφτασε σε υπεροψία, και πήρε και το προσωνύμιο γκάνκστερ. Όσο για τον Κατρίστη, είναι ολίγος, πολύ ολίγος.
    Το μόνο που λείπει, θα λέγαμε , από την κ. Παναγιωτοπούλου, είναι να της φύγει η ‘στάμπα’ πως είναι ‘δεξιά’ και πως έχει ως ‘πλάτες’ τον Χαρδαλιά, για να λάβει χρίσμα ή έστω υποστήριξη… Αλλά ακόμα κι έτσι, πάλι θα βγεί Δήμαρχος. Μπράβο στην μαεστρία και την μεθοδικότητά της. Αυτά.

  5. Χάιδω, δεν θα μπορούσες να εκφράσεις καλύτερα όλα αυτά που σκεφτόμαστε η μεγαλύτερη μερίδα των Τριφυλίων γι αυτήν την κατάντια του Δήμου. Είναι πολύ έξυπνο και αληθινό αυτό που γράφεις: “…Γιατί ποτέ δεν μπόρεσε να μάθει ότι η συλλογικότητα και η συνεργασία είναι το μεγαλείο της αυτοδιοίκησης..”. Ε΄τσι είναι ακριβώς! Όλο μυστικοπάθειες και κρυφά σχέδια…Γι αυτό εξάλλου έχουν φάει άπειρες στραπάτσες, γιατί πάντα υπολόγιζαν χωρίς τον ξενοδόχο.

    Εγώ μόνο ένα έχω να πώ. Μάζεψε προσεκτικά ένα πολύ καλό ψηφοδέλτιο. Να έχει μέσα νέους ανθρώπους και αρκετούς επιστήμονες οι οποίοι θα μπορούν να “υπηρετήσουν” ουσιαστικά τον τόπο τους. Η Τριφυλία χρειάζεται άνθρωπους ικανούς και γραμματιζούμενους και όχι ψευτόμαγκες και τραμπούκους όπως είναι η Δημοτική αρχή Λεβεντάκη.

    Κάνε αυτό και η επιτυχία σου είναι εγγυημένη. Οι Τριφύλιοι κάναμε το λάθος και τον εκλέξαμε, αλλά δεν είμαστε χαζοί. ΄Του δόθηκε η ευκαιρία και μας κατέστρεψε. Λίγοι μήνες έμειναν!

  6. Πάμε να αλλάξουμε σελίδα στην Τριφυλία παιδιά. Δεν μας αξίζει αυτή η κοροϊδία. Θα δεχόμουν να έλεγε ο Δήμαρχος ότι ήταν δύσκολα τα πράγματα λόγω κορωνοϊού, ή λόγω έλλειψης χρημάτων, ή λόγω υποστελέχωσης υπηρεσιών κτλ και γι αυτό δεν έγιναν οι εργασίες στα σχολεία…αλλά δεν δέχομαι σε καμία περίπτωση να ρίχνει πάντα τις ευθύνες αλλού. Το κάνει ΠΑΝΤΑ! Αυτός πότε θα κάνει τη δική του αυτοκριτική? Έλεος πια! Δεν είμαστε ηλίθιοι! Εσύ Δήμαρχε διοικείς. Δέξου επιτελούς ότι έχεις χάσει κάθε έλεγχο της κατάστασης…

    Κα Παναγιωτοπούλου, πάμε δυνατά! Τριφύλιοι πάμε δυνατά για μια ξακάθαρη ήττα του Λεβεντάκη…ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ!

  7. Μπραβο κ Χαιδω!Λέτε αυτά που πιστεύουμε όλοι μας πια με εξαίρεση τους μισθοφόρους του!Έτσι ας πει κάποιος επιτέλους τα πράγματα με τ όνομα τους!

  8. ΚΑΤ ΑΡΧΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΣΤΟΧΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ .
    ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΧΑΙΔΩ ΑΛΛΑ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙΣ …ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    Ο ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥ!!
    ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΕΝΩΣΕΤΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ…….!!
    ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΜΑΤΑ ΠΟΛΛΑ & ΟΧΙ ΕΡΓΑ ΒΙΤΡΙΝΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΥΘΟΥΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ.!!
    ΔΙΚΑΙΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΠΟΡΩΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΦΙΛΙΑΤΡΑ!!
    Ο Ρ ΓΑ Ν Ω Θ Ε Ι Τ Ε ΛΟΙΠΟΝ……. ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΣΗΜΑΙΑ …ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΤΕΡΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ !!

  9. Εμ βεβαια…τί θα πεις εσυ κυρια μου? Εντεταλμενη του Δημαρχου δεν εισαι?…αλλα ενοια σου! Σε λιγους μηνες θα μεινεις χωρις μισθουλι!

    1. Δε βαρεθηκατε να γράφετε για να σας αγαπήσει ο Λεβέ λίγο περισσότερο…. Δεν έχει λεφτά γιατί του κόψαν τα έργα που θα εισέπραττε… αγαπάτε αλλήλους…. Και μη ζηλεύετε…. Η Χαιδω θα είναι με διαφορά μπροστά…. Φιλάκια

      1. ακου απωλιθωμα δεν υποστηριζω το λεβε η οπως θες πες τον αλλα αν θες να παει μπροστα ο τοπος δεν πρεπει να υπαρχει κανενας απο δαφτους μεσα στο δημοτικο συμουλιο μετα τις εκλογες οσο για τα φιλακια δωστα στη φιλη σου που κανει πασαρελες να δειξει το κ,,,,ο της μπας και παρει κανα ψηφο ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,γιατι αυτη μονο ετσι μπορει

  10. [Ένας Γεώργιος Λεβεντάκης που κάνει τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου τον αρχιτέκτονα, τον Πολιτικό Μηχανικό, τον υδραυλικό, τον ηλεκτρολόγο, το μηχανικό αυτοκινήτων, τον κηπουρό, τον έμπορο, τον επιχειρηματία, τον εφοπλιστή, τον ευεργέτη, τον τιμωρό, τον εισαγγελέα, το Δικαστή Τρεντ και το μόνο που δεν μπορεί να κάνει είναι το Δήμαρχο] ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΙΑ ΠΑΡΆΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΛΈΕΙ ΌΛΑ…. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΙΚΑΝΟΙ …. ΧΑΙΔΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ … ΘΈΛΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΚΟΡΙΑ!!!

  11. ΧΑΙΔΩ μην ακούς τίποτα!!!!… Πέρασε ο τυφώνας Λεβεντακης μας κατέστρεψε και φεύγει όσο γελοίος φάνηκε στο συμβούλιο αυτό!!!!…. Πολύ μας άρεσε όπως τον γελοιοποιήσες !!!! Άξια και πανέξυπνη !!!!

  12. asd αλλαξε ονομα σε πηρανε χαμπαρι!Αυτο λες μονο στο δημοτικο συμβουλιο το γελανε και οι πετρες! Δεν εισαι για τιποτα αστυνομε Μπεκα και εισαι η καταστροφη του Λεβεντακη!Χαιδω τα ειπες ολα!Μαζι σου να φυγει ο κακος θιασος!

  13. Δηλαδή αντί για Λεβεντάκη να ψηφίσουμε την εν λόγο «κυρία». Αν ειναι οποία τουρλώνεται να την ψηφίζουμε βγάζαμε και καλύτερες γιατί δεν βλέπω να εχει παρουσιάσει κανένα πρόγραμμα ώστε να μας πείσει ουτε καμία πρόταση ουσίας.

  14. Τεχνικό πρόγραμμα και σοβαρές προτάσεις ακόμα δεν έχουμε δει. Μόνο τσιρίδες έχουμε ακούσει. Ουσία καμία.

  15. Ο κύριος Λεβεντάκης είναι παρελθόν;;;;; Θιασάρχης;;;;;
    Όντως στηρίχθηκε σε αγράμματους – εκλογομάγειρες, οσφυοκάμπτες της μίκρο-πολιτικής. Ανακοινώνει νέους υποψήφιους (βλέπε Γαργαλιάνοι) που είναι για κλάματα, αποτυχημένοι στην ζωή, θα φροντίσουν για την Τριφυλία; Αλλά, ας αναρωτηθούμε αυτούς έχουμε;
    Εντάξει έργα, κάτι προσπάθησε, βιτρίνα μεν αλλά κάτι πάλεψε, τουλάχιστον μικρά της καθημερινότητας που έγραφε ο ίδιος, κακόγουστα κάποια, άλλα απλά πράγματα τα οποία οι προηγούμενοι δεν έπραξαν. Αναφορικά με τα ώριμα προς εκτέλεση μεγάλα έργα υποδομής, οι μελέτες και οι φάκελοι έγιναν λόγω πίεσης από το κεντρικό κράτος και την ΕΕ, δεν θα έκαναν ούτε αυτά οι προηγούμενοι. Το θέμα είναι ότι παρόλο την επιβλητική εικόνα που προσπαθεί να παρουσιάσει είναι μια κακή κόπια του Μπέου. Και εντέλει άνευ δημιουργικού οράματος. Είναι και η νοοτροπία όσων εργάζονται στον Δήμο απερίγραπτη και γενικά η Τριφυλία είναι άρρωστη από την συμπεριφορά και επίπεδο των κατοίκων. Ομολογουμένως όσοι ασχολούνται δεν πρέπει να ξέρουν κατά βάθος γιατί ασχολούνται με τα κοινά, πέραν της προβολής και κάποιου προσωπικού συμφέροντος, πολλά παραδείγματα. Μια σοβαρή υποψηφιότητα θα πρέπει να παρουσιάσει εφικτό έργο – πλάνο. Σε πολλούς τομείς: νέα γενιά, υποδομές, κοινωνία, ευάλωτες ομάδες πληθυσμού, πολιτισμός, ιστορία, ήθη και έθιμα, τρίτη ηλικία, άτομα με ειδικές ανάγκες, πρωτογενής τομέας, τουρισμός, προστασία του περιβάλλοντος, εξωστρέφεια, επενδύσεις.
    Η Ένωση Γεροντοπαλίκαρων Αγροτών Ελεύθερων Επαγγελματιών Επιστημόνων Τριφυλίας θα συνεδριάσει και σύντομα μάλιστα θα ανακοινώσει τις δράσεις που θα αφορούν την δραστηριοποίηση της στα κοινά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button