Πελοπόννησος

Χαμός στην Πάτρα: Αντιδήμαρχος πλάκωσε στο ξύλο την ερωμένη του

Χαμός επικρατεί στην τοπική κοινωνία στην Πάτρα, μετά την αποκάλυψη ενός ξυλοδαρμού. Από ότι φαίνεται ένας εκ των αντιδημάρχων προέβη σε άγριο ξυλοδαρμό μίας 50χρονης γυναίκας που ήταν η ερωμένη του.

Πιο συγκεκριμένα, μετά το άγριο περιστατικό η γυναίκα κατέφυγε στο Αστυνομικό Τμήμα καταγγέλλοντας τα όσα πέρασε. Σε δήλωσή της στην «Πελοπόννησο» ανέφερε τα εξής: «Το θέμα μου θα αργήσει γιατί ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. που έχει χρεωθεί την υπόθεση έχει βγει σε άδεια.

Χαμός στην Πάτρα

Τι αναφέρει στην μήνυση που κατέθεσε

Ωστόσο όπως με ενημέρωσαν έχω τρεις μήνες προθεσμία να υποβάλω μήνυση. Ο αντιδήμαρχος δεν επικοινώνησε μαζί μου ούτε για συγγνώμη» πρόσθεσε η γυναίκα. Η 50χρονη συνεχίζει με συγκλονιστικό τρόπο:

«Εγώ έχω μόνο την αλήθεια μου και την δημοσιότητα ως προστασία. Δεν πρέπει με τίποτα να αφήσω τον ξυλοδαρμό μου και τις απειλές, έτσι, επειδή είναι δυνατός. Ότι τον ενοχλεί να το ζητάει από το νόμο και όχι να με ξυλοφορτώνει. Αν πιστεύει ότι θίγεται να λύσει αλλιώς τις διαφορές του και όχι με βία».

Το περιστατικό

Να υπενθυμίσουμε πως ο αντιδήμαρχος φέρεται να διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση εδώ και 18 μήνες με την καταγγέλλουσα, ενώ είχαν δεσμό και παλαιότερα. Εκείνη σύμφωνα με όσα υποστήριξε, υποπτευόταν ότι διατηρούσε σχέση και με μια άλλη γυναίκα και αποφάσισε να τον παρακολουθήσει. Στο γραφείο του τσακώθηκαν και τότε εκείνος άρχισε να της φωνάζει να φύγει, να τη βρίζει, να την χτυπάει και να την σπρώχνει με αποτέλεσμα να πέσει από τα σκαλοπάτια!

Στη συνέχεια και ενώ εκείνη εξακολουθούσε να περιμένει στο δρόμο, ο αντιδήμαρχος της επιτέθηκε για δεύτερη φορά απειλώντας την ότι αν δεν φύγει θα την χτυπήσει, θα την κόψει στα δύο, και θα την σκοτώσει. Μάλιστα της έριξε και δύο κλωτσιές. Τότε ήταν που κάλεσε την αστυνομία και στη συνέχεια οδηγήθηκε στο τμήμα όπου και έκανε την καταγγελία..! Το επεισόδιο προκάλεσε την έντονη αντίδραση τριών επικεφαλής παρατάξεων.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button