Αθλητικά

Χαμός στο Λιμάνι για τον «άσο» – Ποιος φεύγει, ποιος «έκλεισε» – Επιστροφή-βόμβα, «πάγος» με Τζόλε!

Το θέμα της απόκτησης τερματοφύλακα βρίσκεται στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό. Οι Ερυθρόλευκοι αναζητούσαν ούτως ή άλλως έναν γκολκίπερ, ενώ ειδικά από τη στιγμή που έχουν αρχίσει να αναπτύσσονται σενάρια περί αποχώρησης του Σίλβιο Προτό, ίσως χρειαστεί να ψάξουν και για βασικό πορτιέρε ενόψει της νέας σεζόν.

Πρόσφατο ρεπορτάζ θέλει τους Πειραιώτες να έχουν «κλείσει» τον 19χρονο τερματοφύλακα, Αντώνη Στεργιάκη, από τη Σλάβια Σόφιας. Πρόκειται για τον βασικό γκολκίπερ της εθνικής Νέων και θεωρείται ένα από τα κορυφαία ταλέντα της Ελλάδας. Πράγματι, ακούγεται έντονα ότι ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του Στεργιάκη και μένει να δούμε εάν το θέμα θα προχωρήσει και ολοκληρωθεί άμεσα.

Ωστόσο, ακόμα κι αν αποκτηθεί ο Στεργιάκης, λογικά θα προορίζεται ως εναλλακτική λύση και θα πρέπει να γίνει κίνηση για βασικό τερματοφύλακα, εάν φύγει ο Προτό. Στο πλαίσιο αυτό, «φούντωσαν» χθες οι φήμες περί επιστροφής του Ρομπέρτο στο Λιμάνι.

Παρ΄ όλα αυτά, το εν λόγω σενάριο διαψεύστηκε και μάλιστα με έντονο τρόπο από τον υπεύθυνο επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κώστα Καραπαπά. Άλλωστε, θυμίζουμε ότι ο Ισπανός γκολκίπερ έφυγε το καλοκαίρι του 2016 από τους Πειραιώτες για οικογενειακούς λόγους, και συγκεκριμένα επειδή θέλει να είναι κοντά στα παιδιά του, που ζουν στην Ισπανία.

Μέσα σε όλα αυτά, αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει και ο Ανδρέας Γιαννιώτης, τον οποίο οι Ερυθρόλευκοι μπορούν να αποκτήσουν ξανά από τον Ατρόμητο με την καταβολή της ρήτρας επαναγοράς, που προβλέπεται στο συμβόλαιο του Έλληνα άσου. Ωστόσο, το θέμα του Γιαννιώτη είναι κάπως περίπλοκο, αφού παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός ψάχνει τερματοφύλακα και ο ίδιος προέρχεται από την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, εντούτοις δεν ακούγεται ως μία από τις πρώτες επιλογές των Πειραιωτών.

Μάλιστα, ακούγεται στην μανατζερική «πιάτσα» ότι το θέμα του Γιαννιώτη έχει προκαλέσει ψύχρα στις σχέσεις του μάνατζερ του παίκτη, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, με τον Ολυμπιακό. Συνεπώς, μέχρι να ξεκαθαρίσει το ζήτημα, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το τι μέλλει γενέσθαι, ούτε καν για τις προθέσεις του ίδιου του Γιαννιώτη, εάν δεν προορίζεται για βασικός στους Πειραιώτες.

sportdog.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button