Ελλάδα

Χανιά: Οικογένεια με τέσσερα παιδιά χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ – Ο ΟΤΕ δεν βάζει γραμμές γιατί… «δεν τον συμφέρει»

Kαι όμως το έτος 2020 υπάρχουν περιοχές της Ελλάδας που είναι απομονωμένες τηλεπικοινωνιακά. Περιοχές χωρίς υποδομή για τηλέφωνο και ίντερνετ.

Όσο οξύμωρο και εάν ακούγεται οικογένεια στην Κάνδανο με τέσσερα παιδιά δεν έχει τηλέφωνο, άρα δεν έχει γραμμή για ίντερνετ. Ο ΟΤΕ αναφέρει ότι επιχειρηματικά δεν τον συμφέρει να δημιουργήσει γραμμές στην περιοχή.

Αυτή είναι, σύμφωνα με το Zarpanews η απάντηση που δίνουν οι αρμόδιοι της εταιρίας στην συγκεκριμένη οικογένεια, που τα τελευταία τρία – τέσσερα χρόνια κάνει την σχετική αίτηση, για να βάλει τηλέφωνο στο σπίτι της.

Τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας, που τόσο σε αυτή την καραντίνα όσο και στην προηγούμενη, έπρεπε μέσω της περίφημης τηλεκπαίδευσης να παρακολουθούν τα μαθήματα τους δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν σε αυτή τους την υποχρέωση!

Γιατί ουσιαστικά κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει μόνο μέσω καρτών των εταιριών της κινητής τηλεφωνίας που όλοι γνωρίζουν πόσο κοστίζουν.

Και ειδικά μάλιστα για την εν λόγω διαδικασία.

Άρα εν ολίγοις τα παιδιά, από τα οποία τα δύο είναι φοιτήτριες και το ένα θα δώσει φέτος, πανελλήνιες εξετάσεις, έχουν αποκοπεί από την εκπαιδευτική διαδικασία.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button