Ελλάδα

«Χρυσά πιάτα» στη Μύκονο: Νέα καταγγελία για χρέωση 1.500 ευρώ σε τουρίστες

Τα νέα από τη Μύκονο «ταξιδεύουν» εκτός συνόρων και όχι για καλό λόγο, για ακόμα μία φορά. Σήμερα, η Daily Mail δημοσιεύει μια ακόμα καταγγελία Αμερικανίδας τουρίστριας, η οποία αναφέρει ότι πλήρωσε για μια μερίδα καλαμαράκια, μία αστακομακαρονάδα και μία σαλάτα… 1.500 ευρώ.

Μετά τα «χρυσά» καβουροπόδαρα, μία γυναίκα από το Σιάτλ επιβεβαιώνει τις αυξανόμενες καταγγελίες για το ίδιο εστιατόριο της Μυκόνου.

Η καταγγέλλουσα και οι φίλες της παρήγγειλαν ένα πιάτο καλαμαράκια, μια αστακομακαρονάδα, μια σαλάτα και ψωμί σε εστιατόριο στον Πλατύ Γιαλό. Επισκέφτηκαν το νησί στις 3 Μαΐου και, όπως τονίζει η Daily Mail, το πρώτο τους βράδυ καταστράφηκε, καθώς ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού και το προσωπικό του εστιατορίου τις «στρίμωξαν» όταν αμφισβήτησαν το αστρονομικό ποσό στον λογαριασμό.

Όπως δήλωσε η γυναίκα:

«Όλοι οι άνδρες στο εστιατόριο σηκώθηκαν και μας περικύκλωσαν, ήταν τουλάχιστον πέντε, σχεδόν μας έκλεισαν την είσοδο. Ήταν μια πολύ, πολύ τρομακτική κατάσταση γιατί ήμασταν έξι γυναίκες που μας περικύκλωναν πέντε άνδρες. Πρέπει να προσθέσω ότι ήταν όλοι ντυμένοι στα μαύρα, ήταν κάπως γκανγκστερικό.»

Μάλιστα, η ίδια ανέφερε ότι δεν δικαιολογούσε η ποιότητα του φαγητού τον λογαριασμό:

«Ξέρετε, υπερηφανεύονται ότι χρησιμοποιούν επιλεγμένα υλικά, αλλά ο αστακός ήταν απαίσιος. Όλα τα άλλα ήταν εντάξει, αλλά ο αστακός ήταν ίσως ο χειρότερος που έχω φάει ποτέ. Ειλικρινά, μόλις και μετά βίας τρώγονταν.»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button