ΑγροτικάΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Χωρίς ξεκάθαρη απόφαση η συνέλευση του Α.Σ. Γαργαλιάνων για συμμετοχή σε κινητοποιήσεις

Εκλογές μέχρι τις 10 Μαρτίου

Χωρίς ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, στη Μπρίσκειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Γαργαλιάνων, η γενική συνέλευση του Αγροτικού Συλλόγου Γαργαλιάνων.

Κύρια θέματα προς συζήτηση ήταν τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός τομέας, η συμμετοχή σε κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας και η αναγγελία εκλογών στον σύλλογο. Το παρών στην συνέλευση έδωσαν ο πρόεδρος και ο γραμματέας του Αγροτικού Συλλόγου Μεσσήνης, Γιώργος Θεοδωρακόπουλος και Σπύρος Νικολόπουλος.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Νίκος Σινάνης στην τοποθέτηση του έκανε αναφορά στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κλάδος, τονίζοντας πως το αγροτικό εισόδημα -κυρίως ελαιόλαδο- πήγε στράφι, λέγοντας χαρακτηριστικά πως “τα καρτέλ μας έφεραν σε απελπιστική κατάσταση”, ζητώντας να εκφραστεί η αγανάκτηση μέσω κινητοποιήσεων.

Ακολούθησε διάλογος και ακούστηκαν αρκετές διαφορετικές απόψεις όσον αφορά τον τρόπο που θα πρέπει να επιλέξουν για να εκφράσουν την δυσαρέσκειά τους οι αγρότες, ωστόσο αυτό που τονίστηκε από όλους τους παρευρισκόμενους είναι πως η συμμετοχή κρίνεται μικρή.

Μία από τις προτάσεις που έγινε, ήταν αυτή της στήριξης του αγροτικού μπλόκου στη Μεσσήνη, κάτι που όμως δεν έγινε δεκτό από τους περισσότερους από τους παρευρισκόμενους. Ως εκ τούτου, ο σύλλογος αναμένεται να παρακολουθήσει τις εξελίξεις και αναλόγως να πράξει.

Αυτό που αποφασίστηκε είναι πως μέχρι τις 10 Μαρτίου θα γίνουν εκλογές, με τις λεπτομέρειες να γίνονται γνωστές το επόμενο χρονικό διάστημα.

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

  1. 3.000 αγρότες στους Γαργαλιάνους και στην συνέλευση του Συλλόγου δεν πάτησαν πόδι ούτε 30 άτομα. Μήπως να αλλάξουμε το όνομα σε Κομμουνιστικό Σύλλογο Αγροτών Γαργαλιάνων καινα φτιάξουμε έναν νέο Αγροτικό Σύλλογο;;;;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button