Αθλητικά

“Ψήνονται” δύο μεγάλα deals στον Ολυμπιακό – Τους καλεί για υπογραφές ο Μαρινάκης

Αμφότεροι δείχνουν ιδιαίτερα “ζεστοί” να υπογράψουν νέο συμβόλαιο με τους Ερυθρόλευκους.

Την κουβέντα για παραμονή του στον Ολυμπιακό άνοιξε χθες, με αφορμή τα γενέλθιά του ο Μίτσελ, ο οποίος φέρεται διατεθειμένος να συζητήσει με τους Πειραιώτες το ενδεχόμενο να ανανεωθεί το συμβόλαιό του και τον επόμενο χρόνο, τουλάχιστον.

Ο Ισπανός τεχνικός έσπευσε ν’ απαντήσει στην ανάρτηση της ομάδας του Πειραιά στο Instagram για τα “Χρόνια Πολλά”, εκφράζοντας παράλληλα και την επιθυμία του να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού και τη νέα σεζόν.

Ο Μίτσελ έγραψε συγκεκριμένα στα σχόλια κάτω από τη φωτογραφία του: «Εύχομαι να είμαι εδώ και την επόμενη σεζόν, με ένα νέο πρωτάθλημα».

Την ίδια ώρα “σειρήνες” έχουν αρχίσει να ακούγονται για τον Γιαν Εμβιλά, με πιο πρόσφατες αυτές από την Σαουδική Αραβία και την ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο, την Αλ Νασρ.

Ο Γάλλος χαφ, πάντως, φαίνεται πως θέλει να παραμείνει στο λιμάνι, με την “Sportday” να αναφέρει σήμερα ότι περιμένει ένα… νεύμα από πλευράς Ερυθρόλευκων, προκειμένου να κάτσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για νέο συμβόλαιο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button