Lifestyle

«Ψώνισαν από σβέρκο»: Οικογένεια νοίκιασε σπίτι μέσω AirBnb και τελικά ήταν οίκος ανοχής (Photos)

Μια οικογένεια από τη Δανία θέλησε να νοικιάσει ένα διαμέρισμα στη Γερμανία, στο Αννόβερο για ένα σαββατοκύριακο για να κάνει μια μικρή εκδρομή και να επισκεφτεί γνωστούς και φίλους. Τι καλύτερο από το να κλείσει ένα δωμάτιο σε ξενοδοχείο, να νοικιάσει μέσω AirBnb, σκέφτηκαν.

Η Άννα Βίσγκο και η οικογένεια της θα επισκεπτόντουσαν και τη μητέρα της, προκειμένου να γιορτάσουν μαζί τα γενέθλια της. Όταν έφτασαν στο Αννόβερο και πήραν τα κλειδιά του διαμερίσματος, έμειναν με το στόμα ανοιχτό. Το διαμέρισμα τους ήταν ένας οίκος ανοχής. Μάλιστα στην πόρτα εμφανίσθηκε μια ιερόδουλη η οποία τους οδήγησε οικογενειακώς σε ένα δωμάτιο γεμάτο δονητές, μαστίγια και μια τηλεόραση που έπαιζε πορνό.

«Όταν κατεβήκαμε από το ταξί μας υποδέχθηκε μια ιερόδουλος η οποία όλο χαρά μας είπε “θα μείνετε εδώ; Τι ωραία!” και μας υπέδειξε πού θα έπρεπε να πάμε» περιέγραψε τις απίστευτες στιγμές που έζησε η 25χρονη Άννα Βίσγκο.

Η ίδια είπε ότι πουθενά στα σχόλια στην AirBnb, δεν έγραφε ότι επρόκειτο για οίκο ανοχής.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button